Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013


ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Θ.ΚΡΕΜΥΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ


Κατά την σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων και με εισήγηση ως είθισται, του προέδρου Παναγιώτη Μπούκουρη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή. Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο άλλα και οι παριστάμενοι απότισαν σήμερα φόρο τιμής στον πρόσφατα αποβιώσαντα πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ασίνης Θ.Κρεμύδα που έφυγε από την ζωή τόσο άδοξα.

Νίκησε ο Διομήδης τον ΠΑΟΚ 26-23 στο Handball


Ο ΠΑΟΚ άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο και ο Διομήδης με 26-23, στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής, «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1 χάντμπολ των ανδρών.

Μεγάλο ματς στο κλειστό της Αγίας Τριάδας ανάμεσα στον πρωτοπόρο Διομήδη και τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος αυτή τη φορά δεν κατάφερε να κόψει βαθμούς από τους «λύκους», ώστε να ελπίζει για την κορυφή. 
Αν και βρισκόταν εντός του στόχου για 30 λεπτά. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν τους Πρωταθλητές Ελλάδας στο πρώτο μέρος, όμως πέραν του υπέρ τους 3-2 στα πρώτα λεπτά και 9-8 στο 26ο, δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα περισσότερο.

Στην εντατική του νοσοκομείου Αλεξάνδρα βρίσκεται ο Μητροπολίτης Αργολίδας



Στην μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» στην Αθήνα, τις τελευταίες ημέρες ο μητροπολίτης Αργολίδας, Ιάκωβος, με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Τα προβλήματα για τον μητροπολίτη Αργολίδας ξεκίνησαν περίπου πριν από δύο μήνες και ήταν αυτά, μαζί με το προχωρημένο της ηλικίας του, που τον οδήγησαν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, κατά την εορτή επανακομιδής των ιερών λειψάνων του αγίου Πέτρου, επισκόπου Άργους, να ανακοινώσει ο ίδιος από τον καθεδρικό ναό του Άργους, ότι έχει υποβάλει την παραίτησή του στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, διαβεβαιώνοντας παράλληλα το ποίμνιό του ότι δεν προτίθεται να αποχωρήσει από το Ναύπλιο.
Πηγή: ΑΜΠΕ



ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδος σας προσκαλούν στην εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23η Μαρτίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο.     

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Μια ακόμη θεματική εκδρομή με τραίνο στην Πελοπόννησο πραγματοποίησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αυτή τη φορά με την ευκαιρία του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, για τους φίλους του σιδηροδρόμου και της ταξιδιωτικής εμπειρίας με το τραίνο.  Νωρίς το πρωί ξεκίνησε από την Αθήνα με κατεύθυνση την Κόρινθο ,κατόπιν η διαδρομή συνεχίστηκε για την Αργολίδα και το Ναύπλιο. Το απόγευμα το τραίνο θα ξεκινήσει και πάλι το ταξίδι του προς Αρκαδία και Μεσσηνία .  Ναύπλιο 15 Μαρτίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου