Κυριακή 24 Μαρτίου 2013


"OΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ"


Για ξεμούδιασμα στο Κυβέρι
Κυριακή: 24/03/2013
Ποδηλατοβόλτα για ενήλικες
Αναχώρηση: 10.30 από Περιφερειακή διοίκηση Ναυπλίου
: 10.30 από πλατεία Δημοκρατίας (λαϊκή αγορά) Άργους
Ενδιάμεση στάση στους Μύλους (Κοινοτικό κατάστημα) 11.40
Όλοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Η Ώρες αναχώρησης θα τηρηθούν αυστηρά
Σαμπρέλες, κράνη, τρόμπες κλπ. Καλή διάθεση απαραίτητη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ...


Τι καταγγελλει ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ Δρεπανιακός - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 6-3
Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης του σημερινού αγώνα λάβαμε στο Sport.Argonafplia.gr επιστολή - καταγγελία από την διοίκηση της ομάδας του Α.Ο. Ασκληπιού Επιδαύρου για τα σφυρίγματα του διαιτητικού τρίο του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ Δρεπανιακός - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ που έληξε 6-3.
Για την ιστορία διαιτητής ήταν ο Π. Καπετάνιος με βοηθούς τους Χ. Τόσκα και Ι. Αργύρη.

Αναφέρει ο Ασκληπιός:
 
Αυτό που έγινε σήμερα, μόνο με ποδόσφαιρο δεν παρομοιάζεται, πόσο μάλλον περί αθλητισμού και του ευ αγωνιζεσθαι. Δεν μιλάω για την απόδοση των ομάδων. μιλάω για ότι έγινε γύρω από αυτό.
Λίγα λόγια για την ατιμωρησία των αντιπάλων στον αγωνιστικό χώρο.
  • Δεχόμαστε κιτρινη καρτα και φάουλ στη γραμμή της μεγάλης περιοχής (στο 3-2), για καθαρό "τζατζάρισμα" του αμυντικού μας, το οποίο καταλήγει γκολ. 
  • Επόμενη φάση σηκώνει το πόδι ενας αντίπαλος και κοπανάει στο στήθος δικό μας παίχτη με τις τάπες, δινεται φάουλ και οχι κίτρινη (αν όχι απευθειας κοκκινη, θα ηταν η δευτερη κίτρινη του συγκεκριμένου παίχτη).
  • Τακλιν με τα δυο πόδια απο πίσω στον Σάκουλη ο οποίος χτήπησε και στο κεφάλι, ορισμός κόκκινης (στο νοσοκομείο ο παίχτης μας).
  • Μπουνιά εκτός φάσης σε άλλον παίχτη μας (Τζιολο Γιωργο), καμία κάρτα.
  • Μπουνιά σε 16 χρονών παιδί, καμία κάρτα (δεχθηκε απάντηση ο παίχτης μας από τον διαιτητή: "Έλα, αφού βαλατε γκολ, τι αλλο θελεις;").
  • Αυτά τα κυριότερα, τα υπόλοιπα γνωστά, όταν ηταν μπροστά στο σκορ η αντίπαλη ομάδα πετάγανε μακρυά τις μπάλες (μονο μια κιτρινη για αυτο) κτλ...

Αυτό λοιπόν είναι ο αθλητισμός. Πασχίζουμε σαν ομάδα να προστατεύσουμε τον αθλητισμό με αξιοπρέπεια προς τον αντίπαλο και φέρνοντας κοντά στην ομάδα μικρά παιδιά και τελικά γινόμαστε δέκτες τέτοιων απαράδεκτων συμπεριφορών. 

Μπορεί στα φύλλα αγώνα να μην γράφεται τίποτα, αλλά μένουν στο μυαλό μας..

ΣΆΒΒΑΤΟ, 23 ΜΑΡΤΊΟΥ 2013

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ


Μπορεί για πρώτη φορά στους σχολικούς αγώνες να κατέβηκε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, όμως παρ΄ ότι πρωτάρα, έφτασε ήδη σε μια διάκριση αφού προκρίθηκε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και θα παίξει στον ημιτελικό.
Η ομάδα του 2ου Λυκείου Άργους αντιμετώπισε στο γήπεδο Κιβερίου το Λύκειο Αίγινας με τα κορίτσια του Λυκείου του Άργους να κερδίζουν με 4-1.
Από δύο γκολ πέτυχαν η Γεωργία Μαρίνη και η Κάσι Φαρμασώνη.Γυμναστής του λυκείου είναι ο Κώστας Καμπόσος.

(ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος) ww.argolidaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου