Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013


Συλλυπητήρια Β.Σιδέρη για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδας Ιακώβου Β'

 Ο Πολιτευτής Αργολίδας και Περιφερειακός Σύμβουλος, Βασίλης Σιδέρης με το άγγελμα της κοίμησης του Μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδας Ιακώβου Β', έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συλλυπητήρια από τη Χρυσή Αυγή για το Μητροπολίτη Αργολίδας

 Η Αργολίδα την Τρίτη το πρωί έχασε έναν πραγματικά Άξιο Ιεράρχη, τον Μακαριστό Μητροπολίτη κυρό Ιάκωβο Β’, ο οποίος στα σχεδόν 28 χρόνια που υπήρξε Ποιμένας στο νομό μας υπηρέτησε σεμνά και με κάθε αρετή την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό.

Ο Τάκης Βούης στο Ναύπλιο «Βασιλιάς Σαλτιμπάγκος»

 Ο Ρόδιος τραγουδοποιός Τάκης Βούης , με συνεργάτες τους κορυφαίους μουσικούς Γιάννη Γιακουμάκη (κλασσική κιθάρα), Βαγγέλη Κοντόπουλο (κόντρα μπάσο) και την εξαιρετική φωνή της Δέσποινας Παγιούλα , εμφανίζεται για μια παράσταση το Σάββατο 30/3 στο «ΤΡΙΑΝΟΝ» στην πόλη του Ναυπλίου.

Αναβάλλεται η εκδήλωση του 1oυ ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ αφιερωμένη στο Γιάννη Σμαραγδή

  Αγαπητοί φίλοι, λόγω του τριήμερου πένθους από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη, για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Αργολίδος κυρού Ιακώβου Β΄, η προγραμματισμένη εκδήλωση του 1oυ ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ αφιερωμένη στο Γιάννη Σμαραγδή αναβάλλεται.

Μέλι και κομπόστες φέρνει το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

 Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στα πλαίσια της κοινωνικής του παρέμβασης θα διαθέσει ΜΕΛΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (πευκοανθόμελο) και ΚΟΜΠΟΣΤΕΣ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου επικροτεί την απαγόρευση στους παράνομους μικροπωλητές στο φετινό πανηγύρι της Ευαγγελιστρίας

 Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δημήτρη Κωστούρο, τον Αντιδήμαρχο Ναυπλίου κ. Ιωάννη Τζαρίμα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας κ. Ιωάννη Σιαχάμη για την απόφασή τους να απαγορεύσουν στους παράνομους μικροπωλητές χωρίς καμία νόμιμη άδεια να συμμετέχουν στο πανηγύρι της Ευαγγελιστρίας στην πόλη του Ναυπλίου.

Να κλείσει άμεσα η παράνομη χωματερή στη θέση Σταυρός - Κλάδεμα Διδύμων

 Με παρέμβασή του προς τον Επίτροπο Περιβάλλοντος και την επιτροπή αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Τούσσας, καταγγέλλει την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, από κοινού με την ΕΕ και τα όργανα της Τοπικής Διοίκησης, όπως αυτή εκφράζεται και στην αποκομιδή και διαχείριση απορριμμάτων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη λειτουργία του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στη θέση Σταυρός - Κλάδεμα Διδύμων του Δήμου Ερμιονίδας, που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την υγεία των εργαζόμενων - κατοίκων της περιοχής και καταστρέφει το περιβάλλον. 

Εκδρομή για την παράσταση «Ο Τρελαντώνης»

 Η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων «Χειμώνας 2012-2013», διοργανώνει εκδρομή στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου ΑΚΡΟΠΟΛ,  για να παρακολουθήσουμε την παράσταση «Ο Τρελαντώνης»  σε διασκευή του Στρατή Πασχάλη. 

«Κοντσέρτο για αφηγητή και μικρό σύνολο σε Δ.Ω.Α. ελάσσονα» στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου

 Μουσική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, θα παρουσιάσουν σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Άργους, οι δύο σύλλογοι, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2012, ώρα 8.00, στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου.

Τίτλος της παράστασης: «Κοντσέρτο για αφηγητή και μικρό σύνολο σε Δ.Ω.Α. ελάσσονα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου