Κυριακή 24 Μαρτίου 2013


Παίζουν πόκερ με τις καταθέσεις στην ΕλλάδαΈνα απαράδεκτο σενάριο διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες υπό την μορφή "απειλής". Ότι είναι πιθανόν να ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Τράπεζα Πειραιώς για... διαπραγματευτικούς λόγους. Οι φήμες αυτές προέρχονται από την Κύπρο και αποδίδονται σε αρχηγό πολιτικού κόμματος.

H EKT και το ΔΝΤ δεν χάνουν λεφτά!

Ο κ. Αναστασιάδης αρνείται να αναλάβει η Τράπεζα Κύπρου δάνειο της Λαϊκής μέσω του ELA ύψους 9 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αυτά είναι χρήματα που προσφέρονται ως διευκόλυνση από την ΕΚΤ. Κι η ΕΚΤ δεν χάνει χρήματα. Αλλιώς δεν θα υπήρχε

Αποφασίζουν την "βαλκανοποίηση" του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος

Το πείραμα της "απαλλοτρίωσης" των μη διασφαλισμένων καταθέσεων για την διάσωση (bail-in) των τραπεζών είναι μια άμεση προειδοποίηση για την Ισπανία και την Ιταλία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Schaeuble: Περιμένουμε από την Κύπρο ό,τι συμφωνήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα

Schaeuble: Περιμένουμε από την Κύπρο ό,τι συμφωνήσαμε την προηγούμενη εβδομάδαΕίμαστε έτοιμοι για μια συμφωνία σχετικά με την Κύπρο, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Wolfang Schaeuble, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup. Για ολοκληρωμένη λύση έκανε λόγο ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Pierre Moscovici. Σημαντική για όλη την ευρωζώνη μια συμφωνία, δήλωσε ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών.
ΚΥΠΡΟΣ

Αρχ. Χρυσόστομος: Θέλει να πείσει τους Ρώσους να μη "σηκώσουν" τα κεφάλαιά τους

Αρχ. Χρυσόστομος: Θέλει να πείσει τους Ρώσους να μη "σηκώσουν" τα κεφάλαιά τους"Αν πρόκειται να χρεωκοπήσομεν θα πρέπει να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις και να προσπαθήσουμε να ανοίξουμε δουλειές, τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, όπως αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της κυπριακής εφημερίδας "Πολίτης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου