Σάββατο 23 Μαρτίου 2013


"Σφάζουν" τους Κύπριους καταθέτεςΗ Κύπρος είπε ένα τεράστιο και υπερήφανο "ΌΧΙ" στην πρόταση του οριζόντιου κουρέματος των καταθέσεων για να καταλήξει στην σφαγή των καταθετών των δύο μεγάλων κυπριακών τραπεζών, της Τράπεζας Κύπρου και της Λαϊκής.

DJ: Αγωνίζεται να σώσει την μεγαλύτερη τράπεζά της η Κύπρος

Αμφιβολίες εκφράζουν αξιωματούχοι της ευρωζώνης για το εάν το σχέδιο που προτείνεται για την Τράπεζα Κύπρου θα είναι αρκετό για να την προστατέψει.

Το παρασκήνιο της πώλησης των κυπριακών τραπεζών στην Πειραιώς

Αντιπροσωπεία της Πειραιώς ταξιδεύει στην Κύπρο για την διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών της συμφωνίας και την υπογραφή των σχετικών εγγράφων.
ΔΙΕΘΝΗ

Το τουρκο-ισραηλινό Kazan-kazan

Το τουρκο-ισραηλινό Kazan-kazanΤη στιγμή που θα έλεγε κανείς ότι οι τουρκο-ισραηλινές σχέσεις δεν θα μπορούσαν να φθάσουν σε χαμηλότερο σημείο, μετά το ρητορικό ξέσπασμα του Tayyip Erdogan εναντίον του σιωνισμού, η απεμπλοκή ήρθε υπό μορφήν μιας 30λεπτης τηλεφωνικής συνομιλίας του Ισραηλινού πρωθυπουργού Binyamin Netanyahu με τον Τούρκο ομόλογό του.
OIKONOMIA

Ξεκίνησε ο "πόλεμος" για τις καταθέσεις των ξένων στην Κύπρο

Ξεκίνησε ο "πόλεμος" για τις καταθέσεις των ξένων στην ΚύπροΑπό την κινητικότητα των τελευταίων ημερών μετά την απόφαση του Eurogroup για κούρεμα των καταθέσεων και ανεξαρτήτως της τελικής λύσης καθίσταται σαφές ότι παρά τις οποίες ελπίδες για περιορισμό της εκροής κεφαλαίων προς τον ευρωπαϊκό βορά σε χαμηλα επίπεδα η τάση βραχυπρόθεσμα μάλλον δεν είναι αναστρέψιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου