Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013


Τους έπιασαν να κλέβουν καύσιμα στο Άργος

 Εξαρθρώθηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπραταν κλοπές καυσίμων από ηλεκτρογεννήτριες, που βρίσκονταν σε περιοχή Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Άργους Αργολίδας.

Καμπάνες σε υψηλόβαθμο υπάλληλο της Νομαρχίας και σε αστυνομικο της Αργολίδας

  Σε δήμο της Πελοποννήσου με 17.000 κατοίκους η «μαύρη τρύπα» αγγίζει τα 18 εκατ. ευρώ - ίσως μεγαλύτερη και από το σκάνδαλο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Περίπου 60 «αόρατα» έργα από ανύπαρκτους εργολάβους και με πλαστά τιμολόγια φέρεται να έγιναν εκεί.

Φιλικό αγώνα έδωσε η εθνική Μπάσκετ παίδων με το Ναύπλιο 2010

 Προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια με την τοπική ομάδα Ναύπλιο 2010 έδωσε χθες η Εθνική Παίδων που βρίσκετε στο Ναύπλιο, φιλοξενούμενη από το Δήμο Ναυπλιέων από τις 23 μέχρι τις 25 Μαρτίου. 

Καταγγελία: Έκλεψαν το σπίτι μητέρας παιδιού με σύνδρομο Down στο Άργος και η αστυνομία την συνέλαβε

Email αναγνώστη

Καταγγελία για την συμπεριφορά της αστυνομίας σε περιστατικό κλοπής στο Άργος καταγγέλλει αναγνώστης μας στο email που μας έστειλε.  

"Έκλεψαν την  οικία της αδερφής μου και αντί η αστυνομία να πιάσει τους κλέφτες ή έστω να κάνει δήθεν ότι προσπαθεί, την πάνε στον εισαγγελέα γιατί τους παραπονέθηκε ότι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους (ο αστυνομικός που ήρθε για να καταγράψει το γεγονός ήταν ένας!!!! αλλά βιαζόταν να φύγει γιατί τον είχαν ειδοποιήσει να πάει και σε μια άλλη κλοπή)...με την κατηγορία της απρέπειας!!!

Χιλιάδες λάου προσκύνησαν τον Ευαγγελισμό της Παναγίας στο Ναύπλιο

 Με Εκκλησιαστική λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη στο Ναύπλιο, εορτάστηκε τον  Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Χιλιάδες πιστών έφθασαν από όλη την Αργολίδα αλλά και όλη την Πελοπόννησο ,για να τιμήσουν την Παναγία μας, εναποθέτοντας τις ελπίδες τους προς Αυτήν, στο Ιερό Ναό της «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ».

Συνεχίζεται η έκθεση ''Γιορτάζοντας την 25η Μαρτίου του Χθες" (βίντεο)

Λειτουργεί ήδη και θα διαρκέσει έως το τέλος του Μάρτη στο ''ΦΟΥΓΑΡΟ'' του Ναυπλίου, η Έκθεση δεκάδων παλαιών φωτογραφιων από το αρχείο του δημοσιογράφου-ερευνητή Γιώργου Αντωνίου, με τίτλο ''Γιορτάζοντας την 25η Μαρτίου του Χθες.

Οι αγώνες δεν τιμούνται με παρελάσεις - τιμούνται με αγώνες

Δελτίο τύπου 

 Την Δευτέρα 25 Μαρτίου, το Αντιφασιστικό/Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:30 στον χώρο της παρέλασης στο Ναύπλιο.

Σήμερα,
που ο λαός μας, με τα βάρβαρα μέτρα εξαθλίωσης που του επιβάλλονται, πληρώνει μια κρίση για την οποία δεν ευθύνεται,  που κάθε μας αντίσταση αντιμετωπίζεται με την κρατική καταστολή,
που σηκώνει ξανά κεφάλι ο ναζισμός και ο φασισμός

Καλό παράδεισο π. Ανδρέα

Απεβίωσε χθες τα ξημερώματα ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Προφήτη Ηλία, Αρχιμανδρίτης Ανδρέας Λογοθέτης, ενός μοναστηρίου που βρίσκετε μεταξύ Ιεροσολύμων και Βηθλεέμ. 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας: "Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"

Δελτίο Τύπου
της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας

Πολλές φορές ο λαός μας λέει: αν το 1821 υπήρχαν τα δελτία ειδήσεων δεν θα είχε γίνει η επανάσταση!! Αλλά η επανάσταση που τώρα δοξάζουμε σε παρελάσεις και λόγους της πεντάρας από τους αστούς πολιτικούς και τους κάθε λογής επίσημους έγινε ακριβώς γιατί ο λαός δεν άκουσε του «προγόνους τους» επίσημους και πολιτικούς, ανώτερο κλήρο και κοτζαμπάσηδες.. Έγινε όχι μαζί τους, αλλά εναντίον τους 

Έχασε το Ναύπλιο 2010 από τον ΚΑΟΚ Παλαίμων 69 – 54

Για την προτελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος το Ναύπλιο 2010 γνώριζε την ήττα στην Κόρινθο από τον ΚΑΟΚ Παλαίμων με σκορ 69 – 54.

Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

 Η Eπανάσταση του 1821 αποτελεί μια από τις κορυφαίες στιγμές στη μακρόχρονη πορεία των αγώνων του ελληνικού λαού για ελευθερία, αυτοδιάθεση και ανεξαρτησία. Δείχνει τις δυνατότητες των λαών, όταν αυτοί αποφασίζουν να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους, να αρνηθούν προδιαγεγραμμένες μοίρες, καταστροφικές πορείες κι αδιέξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου