Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΕΦΗΒΩΝ


Ο Διομήδης Άργους και το Κλειστό Γυμναστήριο Άργους θα φιλοξενήσουν τον έναν από τους τρεις ομίλους της ημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων 2012-2013.
Στον όμιλο, εκτός από την ομάδα μας, συμμετέχουν επίσης ο Φίλιππος Βέροιας, ο Δικέας και ο Α.Ο. Κοζάνης.
Για όσους δεν γνωρίζουν, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε ότι η φετινή εφηβική ομάδα του Διομήδη είναι πολύ δυνατή και αποτελεί μια από τις ελπίδες του συλλόγου για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους το διήμερο 30-31 Μαρτίου. 
Καλούμε όλους τους φιλάθλους να παρευρεθούν στους αγώνες, να καμαρώσουν τη νέα φουρνιά του Διομήδη και πάνω από όλα να στηρίξουν την προσπάθεια των Λυκόπουλων για πρόκριση στην τελική φάση. Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη.
Σας περιμένουμε όλους!!!

Την Δευτέρα συνέρχεται η Δ.Ι.Σ.της Εκκλησίας της Ελλάδος


Συνέρχεται, από την Δευτέρα 1 έως και την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 156ης Συνοδικής Περιόδου, για να ασχοληθεί με θέματα της Ημερησίας Διατάξεως.

Βίντεο από την εξόδιο ακολουθία του Μητροπολίτη Αργολίδος κυρού Ιακώβου του Β΄




Πρωτάθλημα Κορασίδων στο VOLLEY

1ος και αήττητος στο Δ' όμιλο του πρωταθλήματος κορασίδων είναι και τυπικά από σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 ο ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ.Στο 2ο παιχνίδι που έγινε στο Ναύπλιο με γηπεδούχο αυτή τη φορά την ομάδα της ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ,κέρδισε και πάλι με σκορ 3-0(25-13,25-20,25-12).Παίζοντας πολύ καλά από τη θέση του σερβίς και πολύ δυνατά πάνω στο φιλέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη ομάδα του Ναυπλίου.Η ομάδα του Ναυπλίου προσπάθησε στο 2ο σετ και προηγήθηκε στο σκορ με 12-9,αλλά δεν άντεξε στο σερβίς της ομάδας μας και έτσι και αυτό το σετ κατέληξε υπέρ μας.
Έχοντας τη 1η θέση του ομίλου η ομάδα μας θα παίξει με το 2ο του Η' ομίλου που είναι ο ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ.Το παιχνίδι θα γίνει στο ουδέτερο γήπεδο της Μεγαλόπολης και είναι νοκ-αουτ. Αντίθετα η ομάδα του Ναυπλίου θα παίξει με τον 1ο του Η' ομίλου που είναι ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ


ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΑΡΛΑΣΗ


εις  Μητροπολίτην  Αργολίδος  κυρόν  ΙΑΚΩΒΟΝ Β΄
εκδημήσαντα  εις  Κύριον  την  26ην  Μαρτίου  2013,  του οποίου η  εξόδιος  ακολουθία   της  εκφοράς  του  ιερού  σκηνώματός  του,  ετελέσθη την  Πέμπτη 28η   Μαρτίου  2013  και  ώραν   12ην  μεσημβρινήν,   εκ  του  Ιερού Ναού  Αγίου   Αναστασίου  Ναυπλίου
«Εν  γήρα  καλώ  πρεσβύτης…αποθνήσκει  Αβραάμ  και  προστίθεται  προς  τον   λαόν   αυτού»
Πεθαίνει  Αβραάμ,  όπως  πεθαίνουν  και  όλοι  οι  Άγιοι  της  παλαιάς  και  της  Καινής  Διαθήκης.  Όπως  πεθαίνουν  όλοι  οι  άνθρωποι  που  γεννιούνται  σ’ αυτό  τον φθαρτό  και  μάταιο  κόσμο.

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013


Διοργανωτής: tmhma πινγκ πονγκ του σκακιστικού συλλόγου Ναυπλίου «ο Άγιος Νεκτάριος» δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά από του  δημοτικού έως & Γ΄ γυμνάσιου
  θα απονεμηθούν κύπελλα – μετάλλια & διπλώματα συμμετοχής στο τουρνουά
εγγραφές κάθε τρίτη & Πέμπτη και  ώρες 6.00 – 8.30 μ.μ. στο κυλικείο του κολυμβητηρίου έως και την πέμπτη 11 Απριλίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου