Τρίτη 26 Μαρτίου 2013


Η Αργολίδα υποδέχθηκε το σκήνωμα του Ποιμενάρχη της Ιακώβου Β΄





















  Για τελευταία φορά υποδέχθηκαν σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου 2013 κλήρος και λαός το σκήνωμα του μακαριστού ποιμενάρχη τους Ιακώβου του Β΄.

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ.Χειβιδόπουλου για τον Μητροπολίτη κυρό Ιάκωβο Β΄ (βίντεο)

 Η κοίμηση του Μητροπολίτη Αργολίδας κυρού Ιακώβου Β' γέμισε θλίψη και συγκίνηση το θρησκευόμενο πλήθος της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Για όλους εμάς που έχουμε ζήσει από κοντά την πορεία του ως ποιμενάρχη του Νομού μας, η ζωή του, το έργο του και οι διδαχές του θα αποτελούν φωτεινό παράδειγμα. Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στους οικείους του. Η μνήμη του Μακαριστού μας Επισκόπου θα μας συνοδεύει σε όλες τις δύσκολες στιγμές. 

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπλιέων για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδας

 Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων με την αναγγελία της κοιμήσεως του Μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδας Ιακώβου του Β΄ συνήλθαν σήμερα 26-3-2013 σε συνεδρίαση και προ της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, αφού τήρησαν ενός λεπτού σιγή αποφάσισαν ομόφωνα:

Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Άργους Μυκηνών για τον Μητροπολίτη Αργολίδος

 Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους – Μυκηνών, με την αναγγελία της κοιμήσεως του Μητροπολίτη Αργολίδος Κυρός Ιακώβου του Β΄, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 26-3-2013 και εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα.

ΨΗΦΙΣΜΑ 


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους – Μυκηνών, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την κοίμηση του Μητροπολίτη Αργολίδος Κυρός Ιακώβου του Β΄ και αποφασίζει τα κάτωθι:

Χ.Γραματικόπουλος: Μας δίδαξε όλους με το ήθος του ο Μητροπολίτης κυρός Ιάκωβος Β΄

  Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Ναυπλιέων έστειλε πριν από λίγο τα συλλυπητήρια του για την εκδημία του Μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Ιακώβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου