Κυριακή 31 Μαρτίου 2013


Αυτή είναι η κοπέλα που έχασε την ζωή της στην Κόρινθο - Είχε νικήσει τη λευχαιμία - Είμαι γεμάτη αίματα, τα τελευταία λόγια της

Η ιστορία της 25χρονης κοπέλας από την Κόρινθο που έχασε τη ζωή της από την αδέσποτη σφαίρα των κακοποιών έχει προκαλέσει συγκίνηση στο πανελλήνιο. Γύριζε από τη δουλειά της στο σπίτι της όταν η μοίρα της έπαιξε το χειρότερο παιχνίδι. Στο παρελθόν χτυπήμένη από πολύ σοβαρή ασθένεια (λευχαιμία) πάλεψε και τα κατάφερε να ζήσει. 

Το τοπικό ντέρμπυ βάφτηκε με τα χρώματα του ΟΙΑΚΑ, νίκησε το ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 66-73

 Ένα όμορφο παιχνίδι έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του Ναυπλίου, μεταξύ των δύο ομάδων της πόλης. Το παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία, απέκτησε χαρακτήρα ντέρμπυ για λόγους γοήτρου και μόνο.

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Σπάνιο ντοκουμέντο: Τουρισμός από τους Γερμανούς κατακτητές στην Ελλάδα του ΄41

 Σπάνιο ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τους απογόνους του Αλάριχου να κάνουν διακοπές και παράλληλα να διαφημίζουν σαν τουριστικό αξιοθέατο την κατακτημένη Ελλάδα του 1941. Στιγμές ευτυχίας, την ώρα που ο Ελληνικός λαός λιμοκτονούσε.

Κάλεσμα σε ανοιχτή συζήτηση από την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Αργολίδας

ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ
ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

 Η διάλυση της κυπριακής οικονομίας, μέσα από την τεχνητή αποσταθεροποίηση του χρηματοπιστωτικού της συστήματος, ήρθε δυστυχώς να επικυρώσει την εκτίμηση που είχαμε εξαρχής ότι η μνημονιακή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θα αποτελούσε αποκλειστικά ελληνική υπόθεση. Αντίθετα, ήρθε να συμπληρώσει το πάζλ των κρατών του ευρωπαϊκού νότου και των περιφερειακών οικονομιών, οι οποίες υπάγονται στο εξής σε πρόγραμμα συμμόρφωσης στο καπιταλιστικό μοντέλο ανάπτυξης του ευρωπαϊκού βορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου