Τρίτη 26 Μαρτίου 2013


ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΕΙΩΝ ΔΑΝΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΙΑΚΩΒΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ» συνήλθε σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου 2013 και ώρα 5.30 μ.μ. στο γραφείο του, σε έκτακτη αυτού συνεδρίαση, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του. 

Κατ’ αυτήν, γενομένης απαρτίας δια της παρουσίας όλων των μελών του Δ.Σ., ο Πρόεδρος ανακοίνωσε στα μέλη μετά βαθυτάτης οδύνης την εις Κύριον εκδημίαν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας Ιακώβου Β, Επιτίμου Προέδρου του Συλλόγου, και ανεφέρθη δι’ ολίγων εις το πολύτιμον πνευματικόν έργον του εκλιπόντος Ποιμενάρχου επί 28 έτη ως Μητροπολίτου Αργολίδας και ιδιαιτέρως εις την μεγάλην συμβολή του στο έργο του « ΔΑΝΑΟΥ» τον οποίο αγάπησε πολύ και ενίσχυε συνεχώς ηθικώς και υλικώς με το συνεχές ενδιαφέρον του, τις τακτικές διαλέξεις του και με όλην την πολύπλευρον θετικήν και πολύτιμον προσφορά του προς αυτόν και το έργο του. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ 1986 ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ


Την πρώτη συνάντηση με τους δημοσιογράφους είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας Ιάκωβος, λίγους μήνες μετά την ενθρόνιση του, στις 27 Μαΐου του 1986 στο Μητροπολιτικό μέγαρο.
Από αριστερά διακρίνονται: Δ.Μπαστούνης (Αργειακό Φώς) Γ.Τσούρνος (Πυρσός), Έλλη Παπαϊωάννου (Αργολική Φωνή), Δ.Εξαδάκτυλος (Φείδων), Γ.Θωμόπουλος (Αργειακό Βήμα), Κ.Σεραφείμ (Ανταποκριτής Αθηναϊκών εφημερίδων), Γ.Γαλανόπουλος (ΕΡΑ Τρίπολης), και ο τότε Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ιωάννης Γιαννόπουλος.

Ψήφισμα του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας «ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ»



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας, με την αναγγελία της κοιμήσεως του Μητροπολίτη Αργολίδας Κυρού Ιακώβου του Β΄, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 26-3-2013 και εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου