Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013


Στα... δυο η Λαϊκή, άγνωστο το ποσοστό του κουρέματος στην Τρ. ΚύπρουΣτα €10 δισ. η συμμετοχή της Ευρωζώνης. Εξυγίανση της Λαϊκής, αναδιάρθρωση της Τρ. Κύπρου, με "κούρεμα" στις καταθέσεις άνω των €100.000 το ποσοστό του οποίου δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί, περιλαμβάνει η συμφωνία. Στην Τρ. Κύπρου το βάρος των €9 δισ. της Λαϊκής από τον ELA.

Schaeuble: Η αναγκαία νομοθεσία για τις τράπεζες έχει ήδη ψηφιστεί

Πρόσθεσε ότι η συμφωνία θα οδηγήσει σε θεμελιώδεις αλλαγές στον κυπριακό τραπεζικό κλάδο, ενώ δήλωσε ότι θα μειώσει το μέγεθος του τραπεζικού κλάδου στο μέσο ευρωπαϊκό όρο.

Προς υπογραφή με Πειραιώς για υποκαταστήματα σε Ελλάδα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες στην Λευκωσία να ολοκληρωθούν οι νομικές ενέργειες για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης στην Πειραιώς των υποκαταστημάτων στην Ελλάδα των τριών κυπριακών τραπεζών, Κύπρου, Λαϊκής και Ελληνικής.
ΔΝΤ-ΚΥΠΡΟΣ

ΔΝΤ: Ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σχέδιο για την Κύπρο

ΔΝΤ: Ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σχέδιο για την ΚύπροΗ συμφωνία που επιτεύχθηκε σήμερα για την Κύπρο παρέχει ένα ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σχέδιο για την αντιμετώπιση των σημερινών οικονομικών προκλήσεων της χώρας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Christine Lagarde.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Moody΄s: Παραμένει ο κίνδυνος χρεοκοπίας και εξόδου από το ευρώ για την Κύπρο

Moody΄s: Παραμένει ο κίνδυνος χρεοκοπίας και εξόδου από το ευρώ για την ΚύπροΗ Κύπρος θα παραμείνει σε κίνδυνο χρεοκοπίας και εξόδου από την ευρωζώνη για μια "παρατεταμένη περίοδο", αναφέρει η Moody’s. "Το προφίλ του συστήματος ως ένα offshore χρηματοπιστωτικό κέντρο, είναι απίθανο να επιβιώσει της κρίσης", δήλωσε αναλύτρια του οίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου