Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013


Γραμματικόπουλος: "Είμαστε δύναμη ευθύνης, βάζουμε «πλάτη» στα δύσκολα"

Δελτίο τύπου

 Η πολύ κρίσιμη οικονομική συγκυρία του 2013 οδήγησε τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστο Γραμματικόπουλο και τους συμβούλους του με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας να ψηφίσουν για πρώτη φορά τον, για άλλη μία φορά προβληματικό, Προϋπολογισμό του Δήμου προκειμένου όπως τόνισαν έστω κι έτσι να πραγματοποιηθούν κάποιες πληρωμές και να «ανακουφιστεί» λίγο ο κόσμος. Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος αναλυτικότερα είπε τα εξής: 

 

Με βαρύ εγκεφαλικό ο Μητροπολίτης Αργολίδος Ιάκωβος

Όλη η Αργολίδα προσεύχεται για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιάκωβο.
  Δυστυχώς τα νέα για την υγεία του Σεβασμιώτατου Αργολίδος δεν είναι καλά. Στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα της Αθήνας νοσηλεύεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος Ιάκωβος μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο τo οποίο υπέστη μέσα στην μονάδα εντατικής θεραπείας που νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες. 

Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αργολίδας

 Σας καλούμε να παρακολουθήσετε την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 

Σύλληψη 69χρονης στο Άργος

 Συνελήφθη, σήμερα 15-3-2013 το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία  69χρονη, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Μανιάτης: Καμία απευθείας ανάθεση για την αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου

 Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης, σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Όλες οι απαντήσεις στο συγκεκριμένο δημοσίευμα εμπεριέχονται στις πρόσφατες απαντήσεις που απέστειλαν στη Βουλή οι αρμόδιοι Υφυπουργοί Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Μ. Παπαγεωργίου και Ανάπτυξης Ν. Μηταράκης, οι οποίες και επισυνάπτονται.

Σημειώνω πάντως για κάθε ενδιαφερόμενο τα ακόλουθα: 

 

 

Εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας στο Ναύπλιο

 Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδος σας προσκαλούν στην εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23η Μαρτίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο.

 

Τι θα δείτε την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στο Άργος

 «Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση» στην πλατεία Αγίου Πέτρου ώρα έναρξης: 4.00μμ.
Εντυπωσιακή έναρξη με πολυθέαμα. Άρματα. Ομάδες καρναβαλιστών από σχολεία, συλλόγους, επιχειρήσεις, ιδιώτες, κλπ. 

Επίσκεψη της Προξένου της Τουρκίας στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Προξένου της Τουρκίας στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο στο πλαίσιο εκπαιδευτικών ανταλλαγών και πολιτισμικών διασταυρώσεων που πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαρτίου 2013 στο Ναύπλιο.

2ο Φεστιβάλ Μαθητικής Καλλιτεχνικής-Δημιουργικής Έκφρασης Δήμου Άργους- Μυκηνών

 Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους – Μυκηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Αργολίδας, ετοιμάζει μεγάλη καλλιτεχνική γιορτή για τη μαθητική κοινότητα του Δήμου Άργους - Μυκηνών.

Ο Ερασίνος, της Τύρβης, του Τημενίου και της Αργείας

 Όπως όλα τα ποτάμια, τον καιρό εκείνο της αρχαίας ευσέβειας, ήταν Θεός. Και θεοί βλαστικοί, γόνιμοι και υγροί κατοικούσαν στα σπηλαιώδη χάσματα της Νερομάνας. Βωμοί στόλιζαν την πολύρρητη και σκιερή γη του και πανηγύρια υδρόχαρα τιμούσαν τη θεϊκή και εράσμια Τύρβη του. Κήποι Αδώνιδος έπεφταν στα υγρά λιβάδια του. Στα εξοχικά του Πανός, του Διονύσου, της Αρτέμιδος… υδριαφόροι παρθένες γέμιζαν με αγίασμα τα περιρραντήρια των καθαρμών… 

Το Δημοτικό Σχολείο Άστρους Κυνουρίας στο Φουγάρο και τη Βιβλιοθήκη Ανθός

  Την Πέμπτη 14 Μαρτίου, υποδεχθήκαμε την Δ’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Άστρους Κυνουρίας στο Φουγάρο και τη Βιβλιοθήκη Ανθός! Στα πλαίσια της μονοήμερης εκδρομής τους θέλησαν να συνεργαστούν με τη Βιβλιοθήκη και να παρουσιάσουν με δικό τους τρόπο, αγαπημένα αποσπάσματα των αναγνωσμάτων τους.

Ο σύζυγος έκαψε την γυναίκα του χθες στην Κόρινθο

 Ο σύζυγος της 55χρονης γυναίκας που κάηκε χθες τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Καλλιθέα της Κορίνθου, συνελήφθη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που διεξήγαγε προανάκριση και φέρεται να είναι ο δράστης της φωτιάς που στάθηκε αφορμή να καεί η γυναίκα.

 

Αποκριάτικο γλέντι με χορό στα Ίρια

 Την Παρασκευή 15/3/13 και ώρα 6μμ στην πλατεία των Ιρίων θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικο γλέντι με χορό από το χορευτικό τμήμα Ιρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου