Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ανούσια λόγια , σε δουλειά να βρισκόμαστε ή ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ


 Με άρθρο στο προσωπικό του ιστολόγιο απαντά ο δήμαρχος Ναυπλιέων στα βέλη που δέχτηκε κυρίως από τον Χ.Γραμματικόπουλο, για την απένταξη του αποχετευτικού έργου στο Δρέπανο.

"Πρέπει να το συνηθίσω (μου αρέσει δεν μου αρέσει) ότι μία δυσάρεστη υποχρεωτική και ανούσια δουλειά του δημάρχου είναι να ασχολείται συχνά πυκνά με άσχετες και λαικίστικες ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης. Γι ΄αυτό θα προσπαθήσω από δυσάρεστες να τις κάνω ευχάριστες. Αυτό γίνεται μόνο από το blog μου και θα το χρησιμοποιήσω σαν διάλειμμα από τον καθημερινό φόρτο εργασίας.

Κόπηκαν έργα σε όλη την Πελοπόννησο

 Με αντιδράσεις από τους δημάρχους και γκρίνιες στους δήμους από τις αντιπολιτεύσεις έγινε γνωστή η απένταξη έργων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2007-2013

Στην Πελοπόννησο ανακαλούνται οι εντάξεις των παρακάτω έργων:

Συνεχίζονται τα εκπαιδευτικά & βιωματικά προγράμματα στη Παιδική & Νεανική Βιβλιοθήκη Άργους

 Τα σχολεία άνοιξαν και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Όταν η βία και ο Εκφοβισμός, περνούν την πόρτα του σχολείου. Ποιος μιλάει και ποιος νικάει;» καθώς και το βιωματικό πρόγραμμα «Θεατρικής Αγωγής και Θεατρικού Παιχνιδιού», ξεκίνησαν και πάλι μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου