Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013


Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ

Για το καλό του νέου χρόνου ο σύλλογος Αργολική Πολιτιστική πρόταση σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Κόνδης είπε για τις δραστηριότητες και δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Παύλο Μάτεση που έφυγε (από) την ζωή πριν (από) λίγες ημέρες και συλλυπήθηκε τον Τρύφωνα Παπαγγελοπουλο επί πολλά έτη πρόεδρο του συλλόγου και αδελφό του εκλιπόντος. Την πίτα έκοψε ο ιερέας του Αγίου Βασιλείου πατέρας Δημήτριος Κωστόπουλος. Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του συλλόγου με τραγούδια. Παρόντες στην εκδήλωση ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο πρόεδρος του ΔΑΝΑΟΥ και πρώην δήμαρχος Δημήτρης Παπανικολάου, ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Μπούρης, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Εκεί ήταν και ο σκηνοθέτης Κώστας Φαρμαςὠνης με τους μαθητές του από το θεατρικό εργαστήρι όπως και πλήθος κόσμου.

Παρουσιάστηκε " Το Αρχιπέλαγος" του Γιάννη Φίλη στο Ναύπλιο


 Εκδήλωση για την παρουσίαση του τελευταίου μυθιστορήματος του Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης και πατριώτη μας Γιάννη Φίλη με τίτλο «Το Aρχιπέλαγος», διοργανώσε ο Δήμος Ναυπλιέων , το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο.  
Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από τον συγγραφέα Μάνο Κοντολέοντα και την φιλόλογο Έφη Ριζά- Σκύφα. Ο συγγραφέας στο πλαίσιο της παρουσίασης μίλησε και για τις «Οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στον τόπο μας». 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος ο οποίος προσφώνησε τον συγγραφέα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Π.Μπούκουρης, ο αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Χ.Γραμματικόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και όπως είναι φυσικό πολλοί βιβλιόφιλοι και φίλοι του Πρύτανη από το Ναύπλιο.

O ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΆΡΓΟΥΣ «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ»ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στην αίθουσα του συλλόγου, Ιακώβου Μάνου 10, έκοψε  την  πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Ο νομικός και ραδιοφωνικός παραγωγός κ. Νώντας Σκοπετέας  παρουσιάσε ένα επίκαιρο αφιέρωμα με τίτλο: «Νέα χρονιά με τους Ταπεινούς του κυρ Φώτη Κόντογλου…». Μελωδικές στιγμές θα πρόσφερε η παιδική χορωδία του συλλόγου με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Μουσικής κ. Αναστασίας  Σταματοπούλου. Την βασιλόπιτα του συλλόγου ευλόγησε  ο πρωτοπρεσβύτερος και πρόεδρος του ΙΣΚΕ , πατέρας Γεώργιος Σελλής. Παρών στην εκδήλωση του συλλόγου ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών  Δημήτριος Καμπόσος ,ο αντιδήμαρχος κ. Μπαντανάς , ο κ. Δ. Κρίγκος, ο πρόεδρος  της ΚΕΔΑΜ Ν. Γκαβούνος ,ο κ. Δελλής ,ο δημοτικός σύμβουλος Σ. Κωτσοβός , ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Β. Σιδέρης  και πολύς κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου