Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ--ΣΥΛΛΗΨΗ 5 ΑΤΟΜΩΝ


 Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από χθες 26-1-2013 το απόγευμα, έως σήμερα 27-1-2013 και πρώτες πρωινές ώρες, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας. 
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια τριάντα πέντε (235) άτομα και εκατόν εβδομήντα τρία (173) οχήματα, ενώ προσήχθησαν συνολικά είκοσι εννέα (29) άτομα και συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα. 

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι πέντε (5) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, που διέμεναν παράνομα στην χώρα και σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής επιστροφής. 

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν εξήντα τέσσερις (64) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και τρεις (3) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. 

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου