Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013


2 εκατομμύρια επισκέψεις και συνεχίζουμε






















 Με αφορμή της συμπλήρωσης των 2 εκατομμυρίων επισκέψεων στο blog θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας για την μεγάλη υποστήριξη τους, την προτίμηση που δείχνουν στις Αργολικές Ειδήσεις για να ενημερωθούν και που μας έχουν κατατάξει στο πρώτο ιντερνετικό μέσο ενημέρωσης στο νόμο. Η προσπάθεια μας αυτή ξεκίνησε πριν από τρία περίπου χρόνια και σήμερα μας βρίσκει ικανοποιημένους αλλά και απαιτητικούς για την συνέχεια της πορεία μας.

Πρέπει να πούμε όμως πως θα μπορούσαμε να είμαστε και καλύτεροι, κάναμε και κάνουμε λάθη, παραλήψεις η και αστοχίες καμιά φορά, στην προσπάθεια μας για γρήγορη ενημέρωση. Δεν είμαστε τέλειοι και αμφιβάλουμε αν θα μπορέσουμε να γίνουμε. Ένα είναι σίγουρο, ότι θα προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο, με πολύ κόπο και τρέξιμο. Μας αρέσει αυτό που κάνουμε και το κάνουμε με αγάπη και κέφι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, εκτός από τους ανθρώπους που μας επισκέπτονται καθημερινά, τους συνεργάτες μας και τους αρθρογράφους που εμπιστεύονται τα άρθρα τους και την δουλειά τους στις Αργολικές Ειδήσεις.

Η επιτυχία ανήκει στους: Κώστα, Χρήστο, Δημήτρη, Βαγγέλη, Σωτηρία, Μήτσο, Γιώργο, Βασίλη, Ευάγγελο, Νίκο, Γιώργο, Σπυριδούλα, Κατερίνα, Γιάννη, Λευτέρη, Ηλία, Αλέξη, Ίωνα, Σπύρο, Νίκο, Στέλιο, Πέτρο, Σταύρο και σε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μας με το έναν η τον άλλον τρόπο καθώς και τους φίλους της σελίδας μας στο facebook που αρκετά από τα θέματα μας αντλούνται από εκεί, επίσης τους ανθρώπους που με email μας δίνουν και μας καταγγέλλουν πολλά θέματα και χωρίς αυτούς η επιτυχία θα ήταν μικρότερη.

Ευχαριστούμε, συνεχίζουμε, τα καλύτερα έρχονται...

Η συντακτική ομάδα των Αργολικών Ειδήσεων

http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου