Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013


Γνωριμία με τα αθλήματα του στίβου στο Ναύπλιο

 Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. διοργανώνουν εκδήλωση για παιδιά δημοτικού σχολείου, ηλικίας ( 5- 12 ετών) με θέμα « ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ» το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 στις 10.00 το πρωί στο Δ.ΑΚ.Ν

Αφιέρωμα στον Καποδίστρια από την εκπομπή της ΝΕΤ "Η μηχανή του χρόνου"

 Στην εκπομπή της ΝΕΤ, Η Μηχανή του Χρόνου, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18.10 θα προβληθεί το δεύτερο μέρος της έρευνας για τον Ιωάννη Καποδίστρια, με τίτλο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ. Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ “ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ”. 

Δ.Κωστούρος: Πράσινο φως για το λιμάνι του Ναυπλίου

 Τη δέσμευση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να ενταχθεί το έργο του Λιμένος Ναυπλίου στο ΕΣΠΑ ώστε το Ναύπλιο να μπορέσει πλέον να γίνει ανταγωνιστικό και να κερδίσει το μερίδιο του τουρισμού που δικαιούται, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Περιφερειακού συμβουλίου. Το λιμάνι όπως σημείωσε ο Πέτρος Τατούλης θα είναι έργο που θα μπει με την διαδικασία Overbooking και αποτελεί προσωπικό στοίχημα του.

Αγιασμός και την κοπή της πίτας της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Πελοποννήσου στο Άργος

  Αγιασμός και την κοπή της πίτας της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Κωνσταντοπούλειο Μεγάρο, στο Άργος.

Εθιμοτυπική επίσκεψη της Υπουργού Εξωτερικών της Ινδίας στο Δήμαρχο Ναυπλιέων

 Εθιμοτυπική επίσκεψη θα πραγματοποιήσουν η υπουργός εξωτερικών της Ινδίας Ms Prenee Kaur και ο Ινδός Πρέσβης στην Ελλάδα MrTsewangTopden στο Δήμαρχο Ναυπλιέων το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013.

Ο 1ος αγώνας του Πανελλήνιου Κυπέλου Χωμάτινων Ράλι-Σπριντ στο Ναύπλιο

 Το 4x4 SportClub ανέλαβε να μας φέρει και πάλι πίσω μετά από 3 χρόνια το 16ο σε σειρά Rally Sprint Ναυπλίου, είναι ο 1ος αγώνας του Πανελλήνιου Κυπέλου Χωμάτινων Ράλι-Σπριντ που έχει προκηρύξει η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ ενώ προσμετρά και στο Έπαθλο Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου