Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013


Ένας γάτος αναστάτωσε την παλιά πόλη του Ναυπλίου

  Ο "Τίμος",  ένας συμπαθητικός γάτος, είναι ατίθασος και ριψοκίνδυνος και καμιά φορά με αυτά που κάνει, ανησυχεί τους ανθρώπους που τον αγαπούν.

Κ.Τζαβάρας: Σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό θα αξιοποιήσω τον συμβολισμό της Επιδαύρου κάνοντας ένα Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος

  Αποκαλύψεις κρύβει η συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα σήμερα, αφού ανακοινώνει τη δημιουργία διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος – με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου να παραμένει ακέφαλο και ανενεργό. 

«Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΑΣ» στο θέατρο Τριανόν στο Ναύπλιο

 Από το ομώνυμο βιβλίο του Γιάννη Μακριδάκη
σε διασκευή Χρήστου Βαλαβανίδη

 O Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων φιλοξενεί στο θέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ, μια από τις πιο χιουμοριστικές και συγκινητικές παρατάσεις, μια ανατρεπτική κωμωδία γεμάτη από γεύσεις, αρώματα και καημούς του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης. 

«Η έννοια του προτύπου και ο ρόλος του στη διαπαιδαγώγηση των νέων» στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

 Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Αργολίδας σας προσκαλούν τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 στις 7.00 μμ. σε σεμινάριο με θέμα:

 

Παράδοση τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους από το ARGOS CLUB GATE 13

 Με σκοπό την ελάχιστη ανακούφιση των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση κ τις απάνθρωπες πολιτικές των κυβερνώντων,ο σύνδεσμος συγκέντρωσε τρόφιμα καθώς κ είδη ρουχισμού κ σήμερα Σάββατο 19/1 τα παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους.

 

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει το ΚΑΠΗ Ναυπλίου

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 17:30 μμ στο κτίριο του, στην οδό 25ης Μαρτίου . 

«Το Aρχιπέλαγος» του Γιάννη Φίλη στο Ναύπλιο

 Εκδήλωση για την παρουσίαση του τελευταίου μυθιστορήματος του Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Γιάννη Φίλη με τίτλο «Το Aρχιπέλαγος», διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων , το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 7 μμ στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο.

Κοδέλας: “Το υπουργείο κλείνει Νηπιαγωγείο επειδή αρνείται να διαθέσει εκπαιδευτικό”

 Ερώτηση με θέμα: “Το υπουργείο κλείνει Νηπιαγωγείο επειδή αρνείται να διαθέσει εκπαιδευτικό” κατέθεσε ο βουλευτής Αργολίδας, Δημήτρης Κοδέλας, με αφορμή το αιφνιδιαστικό κλείσιμο του Νηπαγωγείου Ελληνικού αλλά και τη μη λειτουργία τη φετινή χρονιά του Νηπιαγωγείου Αχλαδόκαμπου.

Παραθέτουμε ολόκληρη την ερώτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου