Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013


Γ.Ανδριανός: Δεν υπάρχει νηπιαγωγός για να λειτουργήσει το Νηπιαγωγείο Αχλαδοκάμπου

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Αρβανιτόπουλο με θέμα την ανάγκη άμεσης κάλυψης της κενής θέσης νηπιαγωγού προκειμένου να λειτουργήσει το Νηπιαγωγείο Αχλαδοκάμπου.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής : 

Το Υπουργείο Παιδείας “νίπτει τας χείρας του” για τις ελλείψεις διδακτικού προσωπικού του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας...

Δελτίο τύπου
του ΣΥΡΙΖΑ

 Πριν λίγες μέρες το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Αθλητισμού και Πολιτισμού απάντησε σε ερώτηση που καταθέσαμε σε σχέση με την ανάγκη να καλυφθούν άμεσα οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας (Προσύμνη). Αν και έσπευσαν να απαντήσουν, δημιουργώντας προσδοκίες, ωστόσο οι απαντήσεις που δόθηκαν ήταν μάλλον απογοητευτικές... 

Εκδρομή στο Θέατρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού για την παράσταση «Ο Ιάσονας και η Αργοναυτική Εκστρατεία»

 Η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων «Χειμώνας 2012-2013», διοργανώνει εκδρομή στο Θέατρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, για να παρακολουθήσουμε την παράσταση «Ο Ιάσονας και η Αργοναυτική Εκστρατεία» σε θεατρική προσαρμογή για παιδιά & σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Το ΙΓΜΕ διαλύεται και ο λαός περιμένει τον εντοπισμό και την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου

 Ενώ το ΙΓΜΕ ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ερευνητικό του έργο για το ΕΣΠΑ 130 εργαζόμενοι κινδυνεύουν δεδομένου ότι στις 30-1-13 κρίνεται στο δικαστήριο η Εφεδρεία – Απόλυση τους και ενδεχόμενη αρνητική απόφαση του θα οδηγήσει σε διάλυση του Ινστιτούτου αφού θα απολυθεί σχεδόν το μισό προσωπικό του.

Έναρξη λειτουργίας των Υπηρεσιών Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας

  Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, ιδρύονται δύο (2) Τμήματα και εξήντα οχτώ (68) Γραφεία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας σε όλη την Ελλάδα. Ο τηλεφωνικός αριθμός κλήσης – 11 414 – δέχεται καταγγελίες για ... περιστατικά ρατσιστικής βίας όλο το 24ώρο, ενώ παράλληλα ηλεκτρονική φόρμα καταγγελιών υπάρχει στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δ.Κοδέλας: "Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον η “απένταξη” σημαντικών έργων αποχέτευσης από το ΕΣΠΑ "

 Η Διαχείριση των Υδάτινων Πόρων στο νομό μας αποτελεί ένα διαρκές έγκλημα κατά του περιβάλλοντος και της Δημόσιας Υγείας. Με αφορμή την απένταξη των δυο έργων αποχέτευσης στη Δ.Ε. Λέρνας και στη Δ.Ε. Ασίνης ο βουλευτής Αργολίδας, Δημήτρης Κοδέλας, κατέθεσε ερώτηση με την οποία ζητά να ανακληθεί η απόφαση απένταξης.

Ακολουθεί η ερώτηση:

Γ.Ανδιανός: "Σημαντικά προβλήματα με την έλλειψη ενσύρματης σύνδεσης με το διαδίκτυο των αγροτικών ιατρείων"

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γ. Βρούτση, Υγείας κ. Α. Λυκουρέντζο, και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κ. Χατζηδάκη με θέμα τα σημαντικά προβλήματα που παρουσιάζονται εξαιτίας της έλλειψης ενσύρματης σύνδεσης με το διαδίκτυο αγροτικών περιφερειακών ιατρείων του νομού Αργολίδας.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής :

Σ.Κωτσοβός: "Κοινωνική πρόκληση η απόφαση του ΔΣ της Δ.Ε.Υ.ΑΡ.Μ.για τη μισθοδοσία μέλους της"

Δελτίο τύπου
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΤΣΟΒΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος ΄Αργους – Μυκηνών
Επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης

 Με αφορμή την κοινωνικά & ηθικά προκλητική απόφαση του νέου ΔΣ της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. να οριστεί το μέλος της και αποτυχών σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Νίκος Κανέλλος ως έμμισθος στην επιχείρηση, οφείλουμε να γνωρίσουμε στους δημότες τα εξής: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου