Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για υποψηφίους διδάκτορες από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών

 Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σύμφωνα με απόφαση της υπ΄ αρ. 14ης/ 27.11.12 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Ειδικής Σύνθεσης, προσκαλεί την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων υποψηφίων διδακτόρων στις ακόλουθες θεματικές περιοχές:

Εκδήλωση αφιέρωμα στο 1000ό τεύχος του Οδηγητή

 Η Νομαρχιακή Οργάνωση Αργολίδας της ΚΝΕ σας καλεί στην εκδήλωση αφιέρωμα στο 1000ό τεύχος του Οδηγητή, την Τετάρτη 30/1 στις 7μμ στο Café Posto (Σιδ. Μεραρχίας)

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

Γραμματικόπουλος: « …ναυαγήσατε σε αρχές και αξίες… »

Δελτίο τύπου

 Η χθεσινοβραδινή απάντησή σας κ. Κωστούρο γεμίζει πλέον όλους τους δημότες μόνο με θλίψη. Ουδείς μπορούσε να φανταστεί ότι θα δείχνατε τέτοιου είδους ασέβεια στο θεσμό του Δημάρχου. Για τους χαρακτηρισμούς και τις ειρωνείες προς το πρόσωπό μου θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπεστε.

Στα Τρίκαλα κεντρικός ομιλητής ο Γιάννης Μανιάτης

 Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας καθ. Γιάννης Μανιάτης, στην ανοικτή πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στα πλαίσια των προσυνεδριακών διαδικασιών του κόμματος.

Πρόγραμμα κατάρτισης ΛΑΕΚ για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις

 Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Έμπορων Αργολίδας σε συνεργασία με το πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΚΕΚ ΔΙΑΣΤΑΣΗ υλοποιεί νέο κύκλο προγραμμάτων κατάρτισης ΛΑΕΚ για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις έτους 2012.

Γ.Ανδριανός: 10.000 αυτοκίνητα ΙΧ κυκλοφορούν στην χώρα με βουλγαρικές πινακίδες

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα, τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κ. Χατζηδάκη και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Δένδια με θέμα την έκδοση βουλγαρικών πινακίδων κυκλοφορίας ΙΧ οχημάτων.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής :

Κόβει την πίτα του ο Οίκος Ευγηρίας Μαρίας Ράδου

 Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 στις 5.30 το απόγευμα θα γίνει η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γηροκομείου Ναυπλίου.

Βραβεύονται στη Ν.Κίο τα παιδιά που "Φαντάστηκαν την πόλη τους χωρίς αυτοκίνητο"


 Το ΚΠΕ Νέας Κίου σας καλεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ν. Κίου την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 για να συμμετάσχετε στη βράβευση των μαθητών/-τριών που πήραν μέρος στη Δράση: «Πώς φαντάζομαι την πόλη μου μια μέρα χωρίς αυτοκίνητο» με ζωγραφική, άρθρα και video.

Ασθενείς και εργαζόμενοι χωρίς θέρμανση στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου

 Μετά από αίτημα του ιατρού και Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Καμιζή προς τη Λίτα Λιβανού,η οικογένειά της ανέλαβε να δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα του Κ.Υ. Κρανιδίου,όπου μέσα στο καταχείμωνο ασθενείς, ιατροί και υπόλοιπο προσωπικό και περιθάλπονται και λειτουργούν χωρίς θέρμανση!

Καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών στο Πόρτοχελι

 Εγκρίθηκε από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο με τίτλο: «Καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών στο λιμένα Πορτοχελίου» του Δ. Ερμιονίδος.

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τη σήραγγα του Αρτεμισίου

  Ποινική δίωξη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία κατά των εταιρειών ΑΚΤΩΡ (συμφερόντων Γιώργου Μπόμπολα) και ΕΡΓΟΣΕ για την υπόθεση της διάνοιξης της σήραγγας του Αρτεμισίου στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τριπόλεως.

Ο ΣΚΑΪ και ο δήμος Άργους - Μυκηνών συγκεντρώνουν φάρμακα

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών συνεργάζεται με την πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ με τίτλο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», με σκοπό να συγκεντρώσουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό το Σάββατο 26 Ιανουαρίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στο Άργος, στην πλατεία Αγίου Πέτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου