Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013


Λουκίσια-Παναργειακός 0-3 (βίντεο)

 Μεγάλη νίκη μέσα στην Εύβοια για την ομάδα του Άργους με τον Αγγελόπουλο να είναι πρωταγωνιστής και σκόρερ δυο τερμάτων.

Παράταση προθεσμίας αδειοδότησης υφιστάμενων γεωτρήσεων –πηγαδιών του Δήμου Ναυπλιέων

 Το γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ναυπλιέων ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν άδεια χρήσης νερού, σύμφωνα με τις διαδικασίες της 150559/10.6.2011 ΚΥΑ όπως τροποποιήθηκε από την 110424/11.4.2012 Κ.Υ.Α., ότι η προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών παρατείνεται έως και την 15 Μαΐου 2013 σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 111084/17.12.2012 Κ.Υ.Α.

Αγιασμός και κοπή πίτας της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Πελοποννήσου

 Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος θα παραστεί στον αγιασμό και την κοπή της πίτας της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Πελοποννήσου, στο Κωνσταντοπούλειο Μεγάρο, στην οδό Δαναού 29, την Τετάρτη 30/1/2013 και ώρα 11.00 π.μ.

Τιμητική Εκδήλωση Βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στη τριτοβάθμια εκπαίδευση

 Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013, ο Δήμος Επιδαύρου διοργανώνει τιμητική Εκδήλωση Βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ερώτηση Ανδριανού για τις αποζημιώσεις των πληγέντων από το χαλάζι παραγωγών της Αργολίδας

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Α. Τσαυτάρη με θέμα την πορεία αποζημίωσης των πληγέντων από τις χαλαζοπτώσεις του 2012 στην Αργολίδα

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής: 

Γ.Αναγνώστου: Ο πολιτικός χρόνος τελειώνει, ο λόγος στους πολίτες

Δελτίο τύπου

 Αντίστροφη μέτρηση πλέον και φτάσαμε στο τελευταίο δεκαεξάμηνο της Δημοτικής Αρχής. Μεγάλες οι προσδοκίες των πολιτών πριν απο δύο χρόνια, απογοήτευση σήμερα για το ύφος της διακυβέρνησης, για όλα όσα έγιναν , αλλά και γι αυτά που δεν έγιναν, ενώ μπορούσαν. Οι κυβερνώντες, παρά την συνεχή και προκλητική προβολή τους απο την τηλεόραση, δεν μπορούν να πείσουν, παρά ελάχιστους, ότι τελικά άξιζε η "εντολή των πολιτών" που τους δόθηκε. 

Η 1η αφίσα για την ανακύκλωση από τα μικρά παιδιά του ¨Αυτενεργώ¨

 Συνεχίζονται οι εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητικών ομάδων από τα σχολεία του Δήμου μας στην Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών, η οποία λειτουργεί στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Κ.Ε.Δ.Α-Μ.

Ναύπλιο 2010 - Α.Σ Λεωνιδίου 87-68

 Η ομάδα του Ναυπλίου "ΝΑΥΠΛΙΟ 2010" κέρδισε την ομάδα του Λεωνιδίου στο τοπικό ντέρμπι της Α1 ΕΣΚΑΚ Ανδρών με σκορ 87-68 .

«Οργάνωση και διαχείριση του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος» στον "Δαναό" από τον Κωνσταντίνο Σπέντζα

  Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6.30΄ μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» θα ομιλήσει: Ο Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Σπέντζας Ακαδημαϊκός με θέμα: « Οργάνωση και διαχείριση του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου