Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013


Aδελφοποίηση με τον δήμο Βέροιας θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Άργους Μυκηνών (ήχος συνέντευξη Καμπόσου στην ΕΡΑ)

 Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών με επιστολή του προς το Δήμο Βέροιας πρότεινε στην Δημοτική Αρχή Βέροιας την αδελφοποίηση των δύο Δήμων. Το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους-Μυκηνών με απόφασή του αποφάσισε την έναρξη της διαδικασίας για την αδελφοποίηση του Δήμου Άργους –Μυκηνών με τον Δήμο Βέροιας. Στην απόφασή τους μεταξύ άλλων αναφέρονται τα στοιχεία που οδήγησαν στην συγκεκριμένη πρόταση και είναι τα ακόλουθα: 

Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε κλέψει 49 μετασχηματιστές της ΔΕΗ μέσα σε 9 μήνες

 Εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Κορίνθου, σε συνεργασία με την ασφάλεια 'Αργους, οργανωμένη εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές μετασχηματιστών της ΔΕΗ στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, της Αργολίδας και της Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη ένας 28χρονος Πακιστανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθοράς, καθώς και για παρακώλυση της λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων, ενώ αναζητούνται ακόμα τρία μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Δ. Κοδέλας για τις αγροτικές κινητοποιήσεις: “Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας όλης της κοινωνίας”

 Οι κυβερνητικές επιλογές των τελευταίων μηνών επιφέρουν σοβαρότατα πλήγματα στους αγρότες και στην αγροτική παραγωγή. Περίπου στα 2 δις ευρώ υπολογίζονται αυτά που θα υποχρεωθούν να καταβάλουν οι αγρότες, με βάση τα τελευταία μέτρα, τα οποία αφορούν σε περικοπές αγροτικών συντάξεων, μείωση επιστροφών ΦΠΑ και επιδότησης του Φόρου στα καύσιμα, νέες αυξήσεις στο αγροτικό ρεύμα, φορολογία, κ.ά..

Τα θέματα και οι αποφάσεις που ελήφθησαν στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Επιδαύρου στις 18-1-2013


  Τα  θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Επιδαύρου της 18-01-2013 και περίληψη των αποφάσεων που λήφθηκαν.

Κινητοποιήσεις και από την Π.Α.Σ.ΕΒΕ Αργολίδας


Δελτίο τύπου

Συνάδελφοι, σες,

Η Κυβέρνηση στήνει τους αυτοαπασχολούμενους στο απόσπασμα, με το νέο φορολογικό νόμο που ψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή. Εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι θα προσέρχονται στα γκισέ της Εφορίας, για να παραλάβουν τη «ληξιαρχική πράξη θανάτου» της μικροεπιχείρησης τους, με δώρο ένα εισιτήριο διαρκείας για την ανεργία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου