Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Δημοτική Παράταξη «Αλλαγή Πορείας»: Ντροπή κ. Κωτσοβέ για τη Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ-Μ

17 εκατομμύρια χρέος παραδώσατε οι παλαιές δημοτικές αρχές στην παρούσα και κυρίως στις πλάτες του κόσμου
Δελτίο τύπου

 Σχετικά με την ανακοίνωση του κ. Κωτσοβού για την αμοιβή του αντιπροέδρου στη ΔΕΥΑΑΡΜ δηλώνουμε τα εξής:

Είναι ντροπή να μιλάει ο κ. Κωτσοβός για την αμοιβή του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΑΡΜ. Γίνεται κάτι παράνομο;;; Ρωτάμε τον κ. Κωτσοβό. Όσοι εργάζονται καθημερινά 10 και 12 ώρες από το ένα άκρο του Δήμου έως το άλλο, κατά την κρίση του δεν πρέπει να παίρνουν τις βενζίνες τους τουλάχιστον. Όσο για τα υπονοούμενα μάλλον σε άλλον πρέπει να απευθυνθεί.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας: Η αγροτιά στους δρόμους

Δελτίο τύπου

 Η ακροδεξιά συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ έχει επιλέξει το δρόμο της ευθείας σύγκρουσης με το εργατικό και λαϊκό κίνημα, για να μπορέσει να εφαρμόσει την αντιλαϊκή πολιτική Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

«Χρηματο-οικονομικές κρίσεις, “Μύθος ή πραγματικότητα”: Τι μας διδάσκει η ιστορία;» στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard

 Την Τετάρτη 6η Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδος, στο Άργος (οδός Κορίνθου), θα δώσει διάλεξη η Ιωάννα-Σαπφώ Πεπελάση, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Οικονομικής Ιστορίας, Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Χρυσή Αυγή Αργολίδας: Διαλυμένη η Αγροτική παραγωγή, εξαθλιωμένοι οι Έλληνες αγρότες

 Δελτίο τύπου

 Είναι προφανές ότι οι Έλληνες αγρότες και παραγωγοί έχουν δίκαια αιτήματα αλλά είναι εξίσου προφανές ότι τα κόμματα και το πολιτικό προσωπικό που μεθοδικά διέλυσαν τον πρωτογενή τομέα και την Εθνική παραγωγή δεν θα μπορέσουν να δώσουν καμία ουσιαστική προοπτική για τους ίδιους και την Ελλάδα.

Ερώτηση Δ.Κοδέλα για τα προβλήματα στον κλάδο των εσπεριδοειδών

 Ερώτηση με θέμα: “Προβλήματα στον κλάδο των εσπεριδοειδών” κατέθεσαν ο Δημήτρης Κοδέλας και ακόμα τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ερώτηση αναφέρονται στα προβλήματα εμπορίας, πληρωμής των παραγωγών, ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες, του ΕΛΓΑ, του Προγράμματος Διανομής φρούτων στα σχολεία, καθώς και σε ζητήματα που αφορούν στους εργαζόμενους στα συσκευαστήρια.

Ακολουθεί ολόκληρη η ερώτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου