Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013


Ευχαριστήριο μητέρας για το κοινωνικό φροντιστήριο Ναυπλίου

 Θα ήθελα να εκφράσω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη, σε όλους τους καθηγητές του κοινωνικού φροντιστηρίου Ναυπλίου, για το σπουδαίο και υπέροχο έργο- λειτούργημα- που επιτελούν αφιλοκερδώς σε μια τόσο κρίσιμη και δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Ματίνα Λάγγα (μητέρα) 

Το υπουργείο ενέταξε έργα χωρίς ......

 Το έργο της αποχέτευσης Λέρνας θα εκτελεστεί πιο γρήγορα από τις προβλέψεις.
Δελτίο τύπου
Γραφείο δημάρχου
Άργους - Μυκηνών

 Με την υπ’ αρ. 126367 απόφαση του το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ανακάλεσε 27 έργα τα οποία είχε εντάξει στο πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2007-2013. Μεταξύ των έργων αυτών και το έργο του Δήμου Άργους Μυκηνών «Δίκτυο Αποχέτευσης Δημοτικής Ενότητας Λέρνας και Αγωγός Μεταφοράς Λυμάτων» προϋπολογισμού 9.183.187,82 Ευρώ. 

Πολιτική... τραγιάσκα

Με παραδοσιακή τραγιάσκα εμφανίστηκε ο Ανδρέας Βασιλείου, σήμα κατατεθέν μιας άλλης (πολιτικής) εποχής, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δήμου Ναυπλιέων στην αίθουσα του βουλευτικού Ναυπλίου.

Χιονίζει στα ορεινά της Πελοποννήσου, απαραίτητες οι αλυσίδες

 Από το μεσημέρι χιονίζει στα ορεινά της Πελοποννήσου, ιδιαίτερα στην ορεινή Αρκαδία,Αργολίδα και Κορινθία, γι' αυτό και όσοι κινούνται ή πρόκειται να κινηθούν στο ορεινό δίκτυο της Πελοποννήσου, θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Αλλάζουν όλα στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές

 Επί θύραις βρίσκεται η κατάρτιση νομοσχεδίου από το Υπουργείο Εσωτερικών που θα προβλέπει αλλαγές στον τρόπο εκλογής των Περιφερειαρχών και των Δημάρχων από τις εκλογές του 2014. Ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης επιβεβαίωσε την ανεπίσημη συζήτηση που βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία λέει ότι στο εξής θα ψηφίζουμε με διαφορετικό ψηφοδέλτιο τους Περιφερειάρχες και τους Δημάρχους και με διαφορετικό τους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Μυκηναϊκό ιερό στην κορυφή Προφ. Ηλίας του όρους Αραχναίου στην Αργολίδα

 Νέα στοιχεία για την κορυφή Προφήτης Ηλίας του όρους Αραχναίου, στην Αργολίδα, ήρθαν στο φως στη διάρκεια πρόσφατης αρχαιολογικής έρευνας. Η κορυφή Προφήτης Ηλίας είναι γνωστή ως θέση λατρείας του Δία και της Ήρας κατά τις ιστορικές περιόδους. Ωστόσο, από τις πρόσφατες έρευνες παρουσιάστηκαν ενδείξεις χρήσης του χώρου και κατά τη Μυκηναϊκή περίοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου