Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013


Γραμματικόπουλος: "Η αδιαφορία, η έλλειψη γνώσης και η απειρία του κ. Κωστούρου στέρησαν δυο εκατομμύρια ευρώ από το Δρέπανο"


Δελτίο τύπου 

 Τεράστια η ευθύνη του κ. Κωστούρου για την απώλεια των 2 εκ. € της αποχέτευσης του Δρεπάνου, όπως αποδείχτηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μέσα από αδιάσειστα στοιχεία που παρουσίασε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Γραμματικόπουλος. Σύμφωνα με αυτά, την ίδια στιγμή που το Δρέπανο έχανε τα 2 εκ. €, άλλοι Δήμοι και Δ.Ε.Υ.Α. της Ελλάδος μέσω του ίδιου ακριβώς Προγράμματος είτε εντάσσονταν είτε έπαιρναν έγκριση δημοπράτησης. Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Γραμματικόπουλου κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση είναι η παρακάτω:

Πρόστιμα για παραβάσεις από την δευτεροβάθμια επιτροπή κυρώσεων της Π.Ε. Αργολίδας

 Η δευτεροβάθμια επιτροπή επιβολής κυρώσεων στα πλαίσια άσκησης ποιοτικού ελέγχου επί
των νωπών οπωροκηπευτικών, που προβλέπεται στο άρθρο 3 της 313312/25-1-94 κ.Υ.Α.
των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Γεωργίας, όπως έχει τροποποιηθεί από την
320108/19-8-08 κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομίας & Οικονομικών και Αγροτικης Ανάπτυξης & Τροφίμων, συνεδρίασε στις 22-2-2012, στις 9-5-2012 και στις 28-12-2012 και
έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις :

Ζωντανή σύνδεση του 3ου Λύκειου Άργους με το Cern (live video τώρα)

 Σήμερα Πέμπτη 24 Ιανουαρίου το 3ο Λύκειο Άργους διοργάνωσε στο Ε.Κ.Φ.Ε Αργολίδας ημερίδα μαθημάτων Φυσικής Σωματιδίων για μαθητές Λυκείου με τίτλο το «Το πείραμα του αιώνα στο σχολικό εργαστήριο»

 

Συνελήφθησαν ληστές στην Τραχειά

 Στην Τραχειά συνελήφθησαν ένας 44χρονος κι ένας 25χρονος Αλβανός, ενώ αναζητείται κι ένας ομοεθνής τους, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρυσαφικά και τιμαλφή χρηματικής αξίας 70.000 ευρώ περίπου.

Οι μεγάλες φωτιές στο Ναύπλιο

 Διαβάζουμε στο
"Αιρετικές απόψεις για το Ναύπλιο"

Συγκλονιστικές ιστορικές φωτογραφίες ανάρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Κώστας Καράπαυλος και ξύπνησε μνήμες από πραγματικά τρομακτικές στιγμές που έζησε η πόλη του Ναυπλίου και που στιγμάτισαν την ιστορία της.

Τσάκισμα μισθών και λίστες ανεργίας και τα αφεντικά στις λίστες της Ελβετίας

Δελτίο τύπου
Π.Α.ΜΕ Αργολίδας

Νέα, νέε,
Η ανεργία αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα, ειδικά για τη νέα γενιά που το ποσοστό ανεργίας είναι κοντά στο 60%. Δε δημιουργήθηκε στην κρίση. Είναι στο DNA του σάπιου, εκμεταλλευτικού συστήματος και σε συνθήκες κρίσης οξύνεται. 

 

Η η Δημοτική Φιλαρμονική Νέας Κίου έκοψε την πίτα της

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε χθες η Δημοτική Φιλαρμονική Νέας Κίου στον δικό της χώρο, με τα... παιδιά της, τον δάσκαλό της (Θεοδόσης Αντωνιάδης), τους δικούς της ανθρώπους και λίγους φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου