Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013


Συνέντευξη που θα συζητηθεί της Αναπ. Διοικήτριας του Γ. Ν. Αργολίδας κας Δ. Καλομοίρη (ήχος)

Ακούστε τη συνέντευξη της αναπληρώτριας διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας κας Δήμητρας Καλομοίρη,  από την εκπομπή ''ραδιουργίες'' με τον Ίωνα Ξυπολιά που μεταδίδετε καθημερινά 11 με 1 από την συχνότητα του Σκάϊ Αργολίδας στους 102.3 Mhz. Μιλά για έλλειμμα δημοκρατικής ευαισθησίας της δημοτικής αρχής Επιδαύρου, χαρακτηρίζει το δήμαρχο Επιδαύρου ως ''ιμάντα μεταφοράς προσωπικών συμφερόντων και αντιλήψεων βολέματος'', μιλά επίσης για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Ναυπλίου, για το ενιαίο σύστημα, συνταγογράφησης κλπ...

Πρόσκληση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Εμπόρων του Ναυπλίου








 O Πρόεδρος, το Δ/Σ και τα Μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου, σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Εμπόρων της Πόλης. 

Δ.Κοδέλας: Μείζον κοινωνικό πρόβλημα και απειλή για τη δημόσια υγεία η ραγδαία αύξηση των ανασφάλιστων

 Ερώτηση που υπέβαλλαν προς τον υπουργό Υγείας βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ανάμεσά τους και ο βουλευτής Αργολίδας, με θέμα την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των ανασφάλιστων συμπολιτών μας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Ερώτηση Ανδριανού για την απένταξη των έργων της Λέρνας και του Δρεπάνου

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ε. Λιβιεράτο και τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ε. Στυλιανίδη με θέμα την ανάκληση των αποφάσεων ένταξης πράξεων στον άξονα προτεραιότητας 2 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007 – 2013» των έργων «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ» και «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Ν. – ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Δ.Δ. ΔΡΕΠΑΝΟΥ» στην Αργολίδα.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου