Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αργολίδας, έγινε την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, ενώ έγινε επίσης και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος με παρόντα  τα μέλη  της διοίκησης, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Άργους Μυκηνών Θ. Βασιλόπουλο, τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου Αργολίδας Φ.Κολεβέντη, τον δημοτικό σύμβουλο Κ.Γκαργκάσουλα και αρκετό κόσμο.
Στην συνεδρίαση του Δ.Σ που ακολούθησε συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, Ανακοινώσεις- Ενημερωτικά θέματα, Ενημέρωση για αποφάσεις Διοικ. Επιτροπής και  Έκδοση Δελτίου Επιμελητηρίου.

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΡΑΔΟΥ


Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 το απόγευμα έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γηροκομείου Ναυπλίου. Παρουσία των γερόντων του συμβουλίου καθώς του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Π. Μπούκουρη, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Δήμαρχο Ναυπλίου . Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο πατέρας Μάρκος ,ιερέας του Γηροκομείου Ναυπλίου. Ο κ Μπούκουρης τόνισε μεταξύ άλλων την αναγκαιότητα στήριξης του Γηροκομείου από όλους . Την εκδήλωση πλαισίωσε με μαθητές του το δημοτικό ωδείο της πόλης όπου έπαιξαν διάφορα τραγούδια για τους ηλικιωμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου