Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013


Απελευθερώνουν ένα νεαρό Τσακάλι και δύο Γερακίνες

 Μετά από 2 μήνες περίθαλψης στο σταθμό του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ANIMA, έφτασε η μεγάλη ώρα της απελευθέρωσης για το νεαρό αρσενικό τσακάλι (Canis aureus) που είχε εντοπιστεί και συλληφθεί στις 23 Νοεμβρίου του 2012 από τους φύλακες του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους στην περιοχή του Υγροτόπου Μουστού. 

Κοπή πίτας των Τριτέκνων Αργολίδας 28 Ιανουαρίου στο Κρανίδι

  Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ενιαίου Λυκείου Κρανιδίου θα γίνει τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και ώρα 5μ.μ. η κοπή πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Αργολίδας.Όπως κάθε χρόνο το Δ.Σ του Συλλόγου κάνει την καθιερωμένη εκδήλωση στην ΕρμιονΊδα προκειμένου να έρθει πιο κοντά στα μέλη του , να τα ενημερώσει για διάφορα θέματα και βέβαια για την ανταλλαγή ευχών , με το κόψιμο της πίτας.

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2013 στο Ναύπλιο

 Από νωρίς το πρωί κατέπλευσε στο Ναύπλιο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2013. Το πλοίο Roterdam σημαίας Ολλανδίας μεταφέρει 2.000 επιβάτες περίπου από την Αμερική και την Ευρώπη και αναμένεται να παραμείνει αρόδο μέχρι τις 5:00 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου