Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013


Ομιλία Γ. Ζαφειρόπουλου στο Άργος στα πλαίσια της πορείας για το 9ο Συνέδριό του ΠΑΣΟΚ

 Στα πλαίσια της πορείας για το Συντακτικό 9ο Συνέδριό του, η Νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αργολίδας, σήμερα Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου του Δήμου Άργους – Μυκηνών οργάνωσε εκδήλωση με ομιλητή το Γιάννη Ζαφειρόπουλο (μέλος της Γραμματείας της ΚΟΕΣ, πρώην Υφ/γό Εξωτερικών).

Εξιχνιάστηκε κλοπή στο Άργος

 Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία υπόθεση κλοπής σε οικία, στην περιοχή «Κατσικάνια» του Δήμου Άργους Αργολίδας. 

Τροχαίο ατύχημα στην διασταύρωση του θανάτου στο Άργος (βίντεο)

 Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα στην διασταύρωση (Ζαχαράκη) του νότιου περιφερειακού της πόλης του Άργους, εξαιτίας της μεγάλης ταχύτητας άλλα και της πολυήμερης βλάβης των φαναριών στην διασταύρωση, που έγιναν αιτία, για τον θάνατο πριν λίγες μέρες ενός νέου παιδιού.

Έμεινε αμόλυντη η παλιά πόλη του Ναυπλίου

 Χάρη στην επιμονή των ντόπιων αναρχικών και των αλληλέγγυων συντρόφων τους από το ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ να παραμείνουν ακόμα και μόνοι τους στην πλατεία Καποδίστρια προκειμένου να μην αφήσουν τα ερπετά να διαδηλώσουν μπροστά από το δημαρχείο της Πρώτης Πρωτεύουσας, οι φασίστες δεν τόλμησαν να πλησιάσουν και από απόσταση «εκτός βολής», άφησαν τις βάρβαρες ιαχές τους.

Στο τραπέζι η αξιοποίηση των εκτάσεων και των αγροτικών φυλακών Τύρινθας

  Στο σχέδιο «αλλαγής» του σωφρονιστικού συστήματος συμπεριλαμβάνεται και ο διαχωρισμός μεταξύ ήπιας και βαριάς εγκληματικότητας. Είναι ενδεικτικό ότι έχει ήδη συγκροτηθεί ειδική επιτροπή με σκοπό την αξιοποίηση των εκτάσεων των αγροτικών φυλακών Τίρυνθας, Κασσάνδρας, Κασσαβέτειας και Αγίας Χανίων, προκειμένου να κατασκευαστούν με «οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο» νέοι χώροι για κρατούμενους ήπιας εγκληματικότητας. 

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε οικίες και κατάστημα της Αργολίδας

  Εξιχνιάστηκαν, μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και κατάστημα, στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 18χρονου ημεδαπού ΡΟΜΑ, ο οποίος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, την 18-1-2013 το μεσημέρι, για απόπειρα κλοπής.

Συνεργασία Ελλάδας και Κίνας σε θέματα ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας αγροτικών προϊόντων και τροφίμων

 Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου με θέμα την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Συμφωνία μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Γενικής Διοίκησης Επιθεώρησης Ποιότητας, Ελέγχου και Καραντίνας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας για τη συνεργασία σε θέματα ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας αγροτικών προϊόντων και τροφίμων», ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός αναφέρθηκε κατά την παρέμβασή του στην σημασία των πρωτοβουλιών που μπορούν να δώσουν εξαγωγική ώθηση στα ελληνικά προϊόντα.

Ο κ. Ανδριανός, στην παρέμβασή του μεταξύ άλλων υπογράμμισε τα εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου