Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Αλλάζει χώρο η τελετή του Αγιασμού των υδάτων στο Ναυπλιο

  Με δελτίο τύπου ο δήμος Ναυπλιέων ανακοινώνει πως η τελετή Αγιασμού των υδάτων, την Κυριακή των Θεοφανίων, θα γίνει μπροστά από το λιμενικό φυλάκιο και όχι στον συνήθη χώρο του λιμανιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον δήμο:

Γ. Μανιάτης: «Σε εξέλιξη τα αναπτυξιακά έργα της Αργολίδας»

 Ο Γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης, αναφερόμενος στα πιο πρόσφατα στοιχεία για την πορεία εξέλιξης βασικών αναπτυξιακών έργων της Αργολίδας, σύμφωνα με σχετική απάντηση που του απέστειλε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, κ. Κ. Χατζηδάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Να το πάρει το κορίτσι

 Κοινό μυστικό στους δημοσιογραφικούς κύκλους του νομού εδώ και καιρό είναι πως ο "εργένης"  ιδιοκτήτης του MAX TV Άγγελος Δρίτσας, δεν είναι πλέων "μόνος",  αφού στο πλάι του έχει την Μιμίκα του.

"Τραγουδάμε και Αγκαλιάζουμε Ναυπλιώτικες μνήμες”

 Το Θεατροδρόμιο σας καλεί στη πρώτη εκδήλωση του 2013 με θέμα "Τραγουδάμε και Αγκαλιάζουμε Ναυπλιώτικες μνήμες την Πέμπτη στις 8.00 μμ στο Τριανόν.

Εν Άργει Διονύσια 2013 "Εκπαιδεύοντας τις αισθήσεις…"

 Η οντότητα του ανθρώπου για να ζήσει χρειάζεται ένα συγκεκριμένο περιβάλλον. Το περιβάλλον αυτό είναι το περιβάλλον της Γης, δηλαδή η ατμόσφαιρά της, η οποία έχει φως, οξυγόνο και ύδωρ. Φως υπάρχει σε όλο το σύμπαν, οξυγόνο και ύδωρ υπάρχουν σε τέτοια αναλογία σύνδεσης και σύνθεσης μόνο στη Γη, ώστε να διαιωνίζουν τη ζωή όπως τη γνωρίζουμε. Το ανθρώπινο σώμα προσαρμοσμένο απόλυτα μέσα στο περιβάλλον της Γης, αναπτύσσει τις αισθήσεις του, οι οποίες για να λειτουργήσουν χρειάζονται τα τρία παραπάνω στοιχεία.

Αλλαγή νοοτροπίας...

Άρθρο του
Νίκου Σπ. Ζέρβα
Πολιτικός Επιστήμονας Πανεπιστημίου Αθηνών

 Διανύουμε τα πρώτα 24ωρα της νέας χρονιάς. Κάθε άνθρωπος σε όλη τη γη αποχαιρέτησε τον παλιό χρόνο κρατώντας ασφαλώς τις ευχάριστες αναμνήσεις, όπως και τα διδάγματα που πιθανώς του πρόσφεραν οι δυσάρεστες, οι δύσκολες στιγμές που βίωσε. Μ’ αυτόν τον τρόπο και οι παροικούντες στην Ελλάδα υποδεχτήκαμε το 2013, αφήνοντας πίσω το 2012, ένα έτος πλήρους απόγνωσης και απελπισίας. Το θέμα που τίθεται βέβαια, έχει να κάνει με το εάν διδαχθήκαμε το ελάχιστο από τα λάθη και τις δυσκολίες του παρελθόντος, κάτι το οποίο θα χαρακτηρίσει το νέο έτος, ως έτος συνεχούς απαισιοδοξίας, ή μήπως, έστω και ήσσονος, αισιοδοξίας.

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

1.000 ιδιοκτήτες κατέθεσαν πινακίδες στο Ναύπλιο

























 Την ΔΟΥ Ναυπλίου επισκεφθήκαμε σήμερα, δεύτερη μέρα του 2013 και παρά την παράταση που έχει δοθεί για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας, δεκάδες ήταν οι ιδιοκτήτες Ι.Χ που είχαν πάει για κατάθεση πινακίδων.

Σκευωρία κατά του δημάρχου η ανακοίνωση του Σ.Ε.Τ.Α Αργολίδας





















 Ανακοίνωση καταγγελία ήρθε στα χέρια μας, που ανατρέπει τις εντυπώσεις που δημιούργησε το δελτίο τύπου του Σ.Ε.Τ.Α Αργολίδας, την παραμονή της πρωτοχρονιάς και που καταλόγιζε ευθύνες στο δήμαρχο Ναυπλιέων Δ.Κωστούρο, για την μη καταβολή του 15νθημερου τους, από τον δήμο. Στην ανακοίνωση που υπογράφετε από πολλούς δημοτικούς υπαλλήλους, γίνετε λόγος για σκευωρία στην ουσία κατά του δημάρχου από συγκεκριμένο κύκλο υπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου