Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Προκαταβολή από τον αγωγό Για συμφωνία Ελλάδας - Ρωσίας για την κατασκευή του αγωγού με παράλληλη εκταμίευση προκαταβολής το αμέσως επόμενο διάστημα, έκανε λόγο κυβερνητικός αξιωματούχος. Τι κέρδισε η Ελλάδα από την συνάντηση με τον Putin.

ΥΠΟΙΚ: Τώρα δουλειά στο Brussels Group

Σε καλό κλίμα το EWG, διαπραγμάτευση σε θεματικές ενότητες. Συνεχίζουν τα κλιμάκια στην Αθήνα, ξεκινά διαπραγμάτευση και σε Βρυξέλλες.

Τα νέα έντυπα της φορολογικής δήλωσης

Υποχρεωτική η ηλεκτρονική υποβολή έως 30/6.

"Εξετάζουν" 24 νέους έμμεσους φόρους υπέρ των Ταμείων

Στο "μικροσκόπιο" της Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων η απόδοση τους.
WALL STREET

Οριακά κέρδη στην Wall μετά τα πρακτικά της Fed

Οριακά κέρδη στην Wall μετά τα πρακτικά της Fed Με οριακά κέρδη έκλεισαν την Τετάρτη οι δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου μετά την μεταβλητότητα που ακολούθησε της ανακοίνωσης των πρακτικών από την τελευταία συνεδρίαση της Fed τον Μάρτιο. Διχασμένοι οι αξιωματούχοι γύρω από τον χρόνο αύξησης των επιτοκίων. Βουτιά άνω του 6% για το πετρέλαιο.
ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ

"Βουτιά" 6,6% για το πετρέλαιο υπό το βάρος των αποθεμάτων

"Βουτιά" 6,6% για το πετρέλαιο υπό το βάρος των αποθεμάτων Αναζωπυρώθηκαν οι φόβοι για υπερβάλλουσα προσφορά μετά την κατακόρυφη αύξηση των αποθεμάτων αργού στις ΗΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα (κατά 10,9 εκατ. βαρέλια). Στα 50,42 δολάρια έκλεισε το συμβόλαιο αργού στο NYMEX έχοντας χάσει συνολικά 5% από τα τέλη του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου