Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ο Γιάνης Βαρουφάκης τα αλλάζει πάλι για το χρέοςΔημιουργικής ασάφειας συνέχεια από τον υπουργό Οικονομικών, ο οποίος μετά το "όχι" στο κούρεμα, λέει δεύτερο "όχι" σε επιμήκυνση χρέους, ζητώντας αντ΄αυτής "ρήτρα ανάπτυξης". Αισιόδοξος για την πορεία των ελληνικών διαπραγματεύσεων.

Η ΕΚΤ αύξησε το όριο του ELA κατά €1,2 δισ.

Το ποσό ήταν αυτό που είχε ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση.

Reuters: Ζητήθηκαν λεφτά αλλά η απάντηση ήταν όχι

Το EWG έδωσε προθεσμία έξι εργάσιμων ημερών στην Ελλάδα για να παρουσιάσει βελτιωμένη λίστα μεταρρυθμίσεων, παρά την τελευταία έκκληση των ελληνικών αρχών για ρευστότητα.

Μεντβιέντεφ: Πολύ σημαντικός εταίρος με προοπτική η Ελλάδα

Κάλεσε τον Α. Τσίπρα να εκθέσει τα ανοιχτά διμερή ζητήματα οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
WALL STREET

Διάθεση άνοδου στο αμερικανικό χρηματιστήριο

Διάθεση άνοδου στο αμερικανικό χρηματιστήριοΜε "θετικό" βηματισμό διανύει η Wall Street τις συναλλαγές της Πέμπτης, καθώς οι επενδυτές αξιολογούν τα εβδομαδιαία στοιχεία από την αμερικανική αγορά εργασίας αλλά και τα πρώτα αποτελέσματα του α΄ τριμήνου από αμερικανικές επιχειρήσεις, όπως η Alcoa.
ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ

Άλλο "στροφή" και άλλο "επανεκκίνηση"

Άλλο "στροφή" και άλλο "επανεκκίνηση"Πριν από την άφιξη του Α. Τσίπρα στη Μόσχα γινόταν συχνά λόγος για την πιθανότητα η Ελλάδα να πραγματοποιήσει “στροφή” (pivot) προς τη Ρωσία. Όμως ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε “επανεκκίνηση” της ελληνο-ρωσικής συνεργασίας, που είναι κάτι διαφορετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου