Τετάρτη 8 Απριλίου 2015


Αντίστροφη μέτρηση για τις 20 ΑπριλίουΣυνεχίζονται οι διαβουλεύσεις με τα τεχνικά κλιμάκια στην Αθήνα. Ξεκινά αύριο το 2ήμερο EWG, θα ακολουθήσει το Brussels Group, το ακριβές ραντεβού εκκρεμεί. "Ατού" τα έσοδα, μεγάλα αγκάθια ΦΠΑ, ιδιωτικοποιήσεις, ασφαλιστικό και εργασιακό.

Κρεμλίνο: Το ζήτημα του ελληνικού χρέους μπορεί να συζητηθεί αύριο

"Αναμφίβολα δεν αποκλείουμε ότι όλα τα ζητήματα θα εγερθούν" ανέφερε ο εκπρόσωπος του Putin.

Αριστερή Πτέρυγα: Δυσοίωνες οι εξελίξεις -εναλλακτική εδώ και τώρα

Στον αντίποδα υψηλόβαθμο κυβ. στέλεχος εκτιμά: "Γλιτώνουμε για τώρα ασφαλιστικό και εργασιακά". Αναχωρεί για Μόσχα ο Τσίπρας.

ΥΠΟΙΚ: Πρόθυμο το ΔΝΤ να δείξει ευελιξία

Αποτιμά θετικά το ταξίδι στις ΗΠΑ το ΥΠΟΙΚ. Στο τραπέζι μια "έξυπνη" αναδιάρθρωση χρέους.
WALL STREET

Νευρικότητα στη Wall Street εν αναμονή των αποτελεσμάτων

Νευρικότητα στη Wall Street εν αναμονή των αποτελεσμάτωνΔεν κατάφεραν να κρατήσουν τα κέρδη τους μέχρι το τέλος οι βασικοί δείκτες της Wall Street σε κλίμα νευρικότητας λίγο πριν την έναρξη της περιόδου των αποτελεσμάτων και ενώ αύριο ανακοινώνονται τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης της Federal Reserve.
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

New York Times: Προσοχή στον Putin!

New York Times: Προσοχή στον Putin!Συμβουλή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα “να είναι προσεκτικός ώστε να μην χρησιμοποιηθεί άθελά του από τον Putin με σκοπό να τορπιλιστεί η ενότητα της Ευρώπης”. Για έκπτωση στο αέριο και δάνεια στην Ελλάδα από τη Ρωσία κάνει λόγο η ρωσική Kommersant. "Επιχειρείται Grexit με τη βοήθεια του Putin;", διερωτάται η Le Figaro.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου