Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013


Λυρική υποδοχή της άνοιξης στο "Φουγάρο" με την σοπράνο Λώρα Μαμάκου

 Το "Spring Cabaret", μια λυρική υποδοχή της άνοιξης, θα παρουσιαστεί στον πολιτιστικό πολυχώρο "Φουγάρο" στο Ναύπλιο, την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Αποκριάτικος Χορός του Διομήδη

Το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 21.30, η ομάδα του Διομήδη  θα πραγματοποιήσει τον Αποκριάτικο Χορό της στο Cavo Arena, στο Άργος.

«Εξαγωγή» 90 τόνων σκουπιδιών ημερησίως στον Χ.Υ.Τ.Α. της Φυλής για Τρίπολη και Ερμιονίδα

 Τρίπολη και Ερμιονίδα παίρνουν ανάσα από την υγειονομική βόμβα των σκουπιδιών
Ανάσα από τα σκουπίδια που έπνιξαν τους κατοίκους, θα πάρουν οι κάτοικοι της Τρίπολης και της Ερμιονίδας, αφού υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση που επιτρέπει να «εξαγωγή» 90 τόνων ημερησίως στον Χ.Υ.Τ.Α. της Φυλής. 

Η μεγαλύτερη επανάσταση είναι η οικογένεια - Ολόκληρη η ομιλία του φιλολόγου Κ. Γανωτή στο Ναυπλίο (ηχητικό)

Στον Ιστορικό Ι.Ναό Της Παναγίας Ναυπλίου ,όπου πριν 200 χρόνια πρωταγωνίστησε δυναμικά στην ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 21΄ μία καινούρια επανάσταση ξεκίνησε. Επανάσταση αφύπνισης και επιστροφής στις Ελληνορθόδοξες ρίζες μας. 

Καμπόσος: "Άλλο αντιπολίτευση... Άλλο προδοσία"

Δελτίο τύπου

Σε ένα προσβλητικό δημοσίευμα που προσβάλει το δήμαρχο και το δήμο μας κατέφυγε η αντιπολίτευση για θίξει το δήμαρχο. Δεν νιώθει καμιά ντροπή να συμμαχεί με άσχετους, αδιάφορους αλλά και εχθρούς του δήμου. Ανθρώπους που σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν να πάμε μπροστά. Αισθάνεται καλά να υπερασπιστεί και να ταυτιστεί με αυτούς που θέλουν να μας λοιδορούν. 

Εμπαιγμό από την διοίκηση καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Ναυπλίου (βίντεο)

 Το υπουργείο υγείας επισκέφτηκαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Ναυπλίου προκειμένου να θέσουν τα προβλήματα τους στον Υπουργό.

«Έκθεση Ιστορικών Κειμηλίων» στο Άργος

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους – Μυκηνών [Κ.Ε.Δ.Α.-Μ.] διοργανώνει «Έκθεση Ιστορικών Κειμηλίων» με εκθέματα: άρματα επανάστασης του 1821, ελληνικές φορεσιές 18ου & 19ου αιώνα από τη συλλογή Κατσαμπάνη. 

Δήλωση Προέδρου ΟΕΣΠ&ΝΔΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή


 Σε σχετική ανακοίνωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή στις 15 Μαρτίου, ο Πρόεδρος ΟΕΣΠ&ΝΔΕ κ. Βασίλης Παγώνητης αναφέρει:

«Οι αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων, η αδιαλλαξία, η αδυναμία λήψης αποτελεσματικών πολιτικών αποφάσεων παραμένουν ως χαρακτηριστικά του οικονομικού, πολιτικού και κοινωνικού πλαισίου.

Ξεκινάει από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης η δωρεάν διανομή φρούτων και φρουτοσαλάτας στα σχολεία

 Ξεκινά η υλοποίηση του προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη δωρεάν διανομή φρούτων και φρουτοσαλάτας και ήδη στα σχολεία της επικράτειας διανέμονται φρούτα και φρουτοσαλάτες σε ειδικές κασετίνες, στους μαθητές της χώρας.

Σύλληψη 38χρονου στο Άργος για οφειλές

Συνελήφθη, χθες 13-3-2013 το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας  38χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Οι “εφιάλτες” του Άργους λοιδωρούν την ίδια τους την πόλη..!

 Πριν απο λίγες ημέρες το Αργος ήταν κύριο θέμα συζήτησης σε ολόκληρη την Ελλάδα με αφορμή την αδελφοποίηση με την Βεργίνα… Πριν απο μερικούς μήνες το Αργος, έγινε παγκόσμιο θέμα αφου η διάσημη εταιρεία αυτοκινήτων “Λαμποργκίνι” αποφάσισε στο νέο της μοντέλο να δώσει το χρώμα του πορτοκαλιού της Αργολίδας.. Το μέχρι χθές ξεχασμένο απο όλους Αργος βγήκε στο προσκήνιο και διεκδικεί τον νέο του ρόλο στην χώρα και στην Ευρώπη..

Σκακιστικοί αγώνες παίδων στο Άργος

 Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το σκακιστικό τουρνουά που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Σύλλογος
"ΠΕΡΣΕΑΣ" Άργους, το Σάββατο 9/3/13, στο οποίο έλαβαν μέρος περίπου σαράντα μαθητές από όλες τις τάξεις των δημοτικών σχολείων του Άργους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου