Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013


ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΑΝΩΤΗ ΣΤΟΝ Ι.ΝΑΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ



Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΓΑΝΩΤΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
 Στον Ιστορικό Ι.Ναό Της Παναγίας Ναυπλίου ,όπου πριν 200 χρόνια πρωταγωνίστησε δυναμικά στην ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 21΄ μία καινούρια επανάσταση ξεκίνησε.
Επανάσταση αφύπνισης και επιστροφής στις Ελληνορθόδοξες ρίζες μας.
Το Ελληνορθόδοξο Σωματείο ΕΝΩΜΕΝΗ  ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ που εμπνέεται από εξαίρετες και άγιες μορφές του Άθωνα του Αγίου Όρους, κάλεσε εχθές τον γνωστό Φιλόλογο και Ρωμιό κ.Κων/νο Γανωτή όπου και μίλησε και μάλιστα σε πολλούς νέους ανθρώπους , για το θαύμα της Οικογένειας.Μαζί προσήλθαν και μέλη του Δ.Σ. της Ενωμένης Ρωμιοσύνης. όπως ο υπεύθυνος Πελλοπονήσου κ.Δημήτριος Κουτσούμπας και άλλοι αγωνιζόμενοι Χριστιανοί οι οποίοι  και μοίρασαν δωρεάν πολλά Ορθόδοξα Βιβλία και περιοδικά στους ακροατές. Περιληπτικά  σας καταθέτουμε ένα μικρό απόσταγμα των όμορφων λόγων για να τα έχετε άγια φυλακτά στην ζωή σας.
 -Πριν λίγο καιρό η Οικογένεια ήταν κάτι πολύ απλό και φυσικό ,μα  τώρα καταφέραμε να την καταστήσουμε πρόβλημα.

ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Το υπουργείο υγείας επισκέφτηκαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Ναυπλίου προκειμένου  να θέσουν τα προβλήματα τους στον Υπουργό. Αντί αυτού συνάντησαν τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου κ. Καλίρη ,ο οποίος όπως τους δήλωσε αγνοούσε παντελώς τα προβλήματα παρά το γεγονός ότι ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Άρχοντας  έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι το Υπουργείο είναι ενημερωμένο. Οι εργαζόμενοι μιλάνε για εμπαιγμό εκ μέρους του κ. Άρχοντα και δηλώνουν ότι θα εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους , αφού τις επόμενες ημέρες καλούν το λαό της Αργολίδος σε παναργολικό συλλαλητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου