Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ


Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν σήμερα οι μαθητές οι δάσκαλοι και οι γονείς του Μουσικού σχολείου και του Ειδικού σχολείου Αργολίδας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Με μουσικά όργανα και με πανό οι μαθητές διαμαρτυρήθηκαν για την αναστολή μεταφοράς των μαθητών από το ΚΤΕΛ Αργολίδας και το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Επιτροπή τους συναντήθηκε με το αντιπεριφερειάρχη Α. Χειβιδόπουλο, που  εστίασε το πρόβλημα στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου της Αργολίδας, η οποία αρνείται  να πληρώσει στο ΚΤΕΛ δεδουλευμένα και έχει προβεί σε μείωση 10% επί του ποσού της οφειλής προς την επιχείρηση. Το ΚΤΕΛ Αργολίδας δεν δέχεται την μείωση αυτή, δηλώνοντας ότι δεν προκύπτει από καμιά συμφωνία η μείωση αυτή. Ναύπλιο 8 Μαρτίου 2013. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ//ΡΑΣΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΛΟΓΩ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ


Κλειστές βρήκαν σήμερα τις πόρτες στους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών και του κάστρου του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο, τουρίστες και μαθητές που βρίσκονται σε εκδρομές στην Αργολίδα, λόγω της 24ωρης  απεργίας των Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων μετά από  απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού. Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013.

ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ,στο κλειστό της Νέας Κίου το Σάββατο στις 5μμ έχουμε ένα τοπικό ντέρμπι-αλλά και ένα ντέρμπι για την δεύτερη θέση ανάμεσα στον Αργοναύτη και την Ερμιόνη.
Στο κλειστό του Ναυπλίου έχουμε δύο αγώνες στις 5μμ Ναύπλιο-Ξυλόκαστρο και στις 7μμ ΟΙΑΞ-Μέθανα.
Ακόμα στο Λεωνίδιο στις 5μμ παίζει η τοπική ομάδα με τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου,στο Βέλο την ίδια ώρα ο Διαγόρας με τον Τήρωνα και τέλος στο Κιάτο στις 7μμ Κορινθιακό ντέρμπι ανάμεσα στον Άρατο και στον Παλαίμωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου