Σάββατο 9 Μαρτίου 2013


Νέα στοιχεία για το κύκλωμα των "Λευκών γάμων" - Ρεπορτάζ στο Ναύπλιο (βίντεο)

 Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του ALPHA, ότι το κύκλωμα «λευκών γάμων» είχε παντρέψει δύο φορές με αλλοδαπούς μία γυναίκα από την Αθήνα. Η Αναστασία Ράπτη ηρθε την Παρασκευή στο Ναύπλιο, προκειμένου να βρει μια άκρη με τις υπηρεσίες των Δήμων.

Εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ στο Κουτσοπόδι

 Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων δημοτών μας στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και των αριστούχων μαθητών-τριών του παρελθόντος έτους, που διοργανώνει ο Δήμος μας, την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνάσιου Κουτσοποδίου.

Αναφορά Κοδέλα για το κλείσιμο των Περιφερειακών Κέντρων Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού ελέγχου



 Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κοδέλας Δημήτρης, Αργολίδας και Χατζηλάμπρου Βασίλειος, Αχαΐας, κατάθεσαν ως αναφορά δύο έγγραφα με ημερομηνία 07/03/2013, το πρώτο των εργαζομένων του ΠΚΠΦ&ΠΕ Αργολίδας και το δεύτερο του Παραρτήματος Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ, που αφορούν στην πρόταση αναδιοργάνωσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

ΤΑ ΑΡΓΟΛΙΚΑ αυτής της εβδομάδας

 Στα «Αργολικά» αυτής της εβδομάδας, κύριο θέμα στο πρωτοσέλιδο η κατεδάφιση από το Δήμο Άργους των μεσοτοιχιών στη βορειοδυτική πτέρυγα του κτηρίου της νεοκλασικής αγοράς του Αργους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου