Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013


Κρούσμα "Λευκού γάμου" με πλαστές ληξιαρχικές πράξεις στο Ναύπλιο

 Νέα στοιχεία που εμπλέκουν το δημαρχείο Ναυπλίου έρχονται στο φως για το κύκλωμα των «λευκών γάμων» ανάμεσα σε Ελληνίδες και αλλοδαπούς όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha σήμερα με εκτενές ρεπορτάζ.

Λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών

 Λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών, που έχει λάβει διαστάσεις το τελευταίο διάστημα, δίνει η κυβέρνηση, με τροπολογία που καταθέτουν απόψε ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και με την οποία ρυθμίζονται τα οφειλόμενα των Περιφερειών προς τους μεταφορείς των μαθητών.

Φάρμακα θα πωλούνται και στα σούπερ μάρκετ

 Ολοκληρώθηκε  η συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου υγείας με τη τρόικα.Ο υπουργός υγείας Αν. Λυκουρέντζος αμέσως μετά δήλωσε ότι οι συνέπειες της κρίσης θέτουν σε δοκιμασία τις δομές του ΕΣΥ, «αλλά ανταποκρινόμαστε στη μεγάλη ζήτηση και είμαστε στο σωστό δρόμο».

Το ΠΑΜΕ τίμησε τις γυναίκες του λαού

 Συλλαλητήριο διοργάνωσε το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και η ΠΑΣΕΒΕ στην πλατεία Καποδίστρια την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 το απόγευμα. Η ιστορία της ηρωικής κινητοποίησης των υφαντριών της Νέας Υόρκης, και της καθιέρωσης της 8ης Μόρτη ως μέρας της εργαζόμενης γυναίκας, αποτελεί σύμβολο αγώνα που φωτίζει και τη σημερινή πάλη των γυναικών για ιστοτιμία και χειραφέτηση.

Ευχαριστήριο του Γ.Σ Άργους για το Final 4 Volley Νεανίδων Ελλάδος

 Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αργους θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους συντελεστές της διοργάνωσης του Final 4 Νεανίδων Βολλευ Ελλάδοςπου διεξήχθη το διήμερο 2-3 Μαρτίου, διότι χάρη σ' αυτούς το Άργος βίωσε μια ανεπανάληπτη αθλητική εμπειρία, διαφήμιση για την ίδια τη πόλη, αλλά και για το άθλημα του Βολλευ, με τις αθλήτριες μας να κερδίζουν μία ακόμη διάκριση καταλαμβάνοντας τη 3η θέση στη Πανελλήνια κατάταξη.

Καταγγέλουν τον Άρχοντα και την Καλομοίρη οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

  Η δημόσια υγεία στο νομό Αργολίδας βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση. Υπεύθυνη γι' αυτήν την κατάσταση είναι η κυβέρνηση που εφαρμόζει κατά γράμμα την πολιτική των μνημονίων, περικόπτοντας ΔΡΑΣΤΙΚΑ τις δαπάνες για την υγειονομική περίθαλψη. 

8o Δαναϊκό SUPER SHOW Μαχητικων Τεχνών

 Μέσα στα πλαίσια ανάπτυξης των μαχητικών τεχνών στην Αργολίδα, ο Α.Σ. ΠΥΓΜΗ Άργους διοργάνωσε το «8ο ΔΑΝΑΙΚΟ Super Show» την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 στο κλειστό στάδιο Άργους στις 5:30 το απόγευμα. 

Η Δ’ τάξη του 7ου Δημοτικού σχολείου Άργους στη Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Άργους

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Όταν η βία και ο Εκφοβισμός, περνούν την πόρτα του σχολείου. Ποιος μιλάει και ποιος νικάει;» παρακολούθησαν στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη, οι μαθητές της Δ’ τάξης του 7ου Δημοτικού σχολείου Άργους.

 

Ερώτηση Γ. Μανιάτη προς τον Υπ. Υγείας για τα προβλήματα των εργαζομένων στο νοσοκομείο Ναυπλίου

 Ερώτηση κατέθεσε ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Α. Λυκουρέντζο για τα προβλήματα που καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ναυπλίου στο από 04.03.2013 ψήφισμά τους.

Στο κείμενο της ερώτησής του ο κ. Γ. Μανιάτης αναφέρει:

Γ.Αναγνώστου: Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή άφησε σημαντικά έργα στην πόλη

 Δελτίο τύπου

 Απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών στο δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής σχετικά με το έργο της ανάπλασης του κέντρου του Άργους.

"Δεν μας εκπλήσσουν πια οι συνεχείς αναφορές και επιθέσεις της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Τους πρώτους μήνες της θητείας της αυτό αποτέλεσε ένα άλλοθι για τις παραλείψεις, τις αδυναμίες και τις καθυστερήσεις της. Όμως πλέον αυτή η Δημοτική Αρχή έχει παρελθόν και κρίνεται από τις δικές της πράξεις .

ΚΝΕ Αργολίδας: Αγανάκτηση για τα προβλήματα μεταφοράς των μαθητών

 Οργή και αγανάκτηση προκαλεί σε γονείς και μαθητές η άθλια κατάσταση που βιώνουν μετά την αναστολή τις μεταφοράς από και προς τα σχολεία του νομού μας . Μαθητές που δεν μπορούν να πάνε καν στο σχολείο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το σχολικό συγκρότημα 3ου ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Άργους κ.α. 

ΕΛΜΕ Αργολίδας: Tεράστιες οι ευθύνες του Κράτους για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στα σχολεία της Αργολίδας

  Από χθες Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013, χωρίς να υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων, τα ΚΤΕΛ Αργολίδας ανέστειλαν τη μετακίνηση των μαθητών προς τα σχολεία επικαλούμενοι την αθέτηση των συμφωνηθέντων από την Κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου