Πέμπτη 9 Απριλίου 2015


Reuters: Προθεσμία έξι εργάσιμων ημερών από το EWGΤο Euro Working Group έδωσε προθεσμία έξι εργάσιμων ημερών στην Ελλάδα για να παρουσιάσει μια βελτιωμένη λίστα οικονομικών μεταρρυθμίσεων, παρά την τελευταία έκκληση των ελληνικών αρχών για ρευστότητα, μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Η ΕΚΤ αύξησε το όριο του ELA κατά €1,2 δισ.

Το ποσό ήταν αυτό που είχε ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση.

Τσίπρας: Η Ρωσία δεν αποτελεί "λύση" στις διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη

"Η χθεσινή συνάντηση με τον Putin ήταν πολύ σημαντική, επειδή εντοπίσαμε τους τομείς στους οποίους υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας", δήλωσε ο πρωθυπουργός σε ομιλία του στη Μόσχα.

Τα μυστικά πίσω από το powergame των αγωγών μεταφοράς φυσικού αερίου

Μέχρι πού φτάνει η συμφωνία για τον Turkish Stream. Τι σημαίνει συμμόρφωση με το δίκαιο της ΕΕ. Γιατί αντιδρούν οι Βρυξέλλες;
WALL STREET

Διάθεση άνοδου στο αμερικανικό χρηματιστήριο

Διάθεση άνοδου στο αμερικανικό χρηματιστήριοΜε "θετικό" βηματισμό διανύει η Wall Street τις συναλλαγές της Πέμπτης, καθώς οι επενδυτές αξιολογούν τα εβδομαδιαία στοιχεία από την αμερικανική αγορά εργασίας αλλά και τα πρώτα αποτελέσματα του α΄ τριμήνου από αμερικανικές επιχειρήσεις, όπως η Alcoa.
ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ

Άλλο "στροφή" και άλλο "επανεκκίνηση"

Άλλο "στροφή" και άλλο "επανεκκίνηση"Πριν από την άφιξη του Α. Τσίπρα στη Μόσχα γινόταν συχνά λόγος για την πιθανότητα η Ελλάδα να πραγματοποιήσει “στροφή” (pivot) προς τη Ρωσία, προκειμένου να αποδράσει από το ασφυκτικό πλαίσιο που της έχουν θέσει οι Δυτικοί πιστωτές της. Όμως ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε “επανεκκίνηση” της ελληνο-ρωσικής συνεργασίας, που είναι κάτι διαφορετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου