Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Αλαλούμ με την ατζέντα της συνάντησης Βαρουφάκη- Lagarde"Προφανώς συζητήθηκαν" εργασιακά και ασφαλιστικό λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κύκλοι Βαρουφάκη πάντως, το διαψεύδουν. "Καμία πρόοδος στο δια ταύτα" λένε κυβερνητικές πηγές. Στο τραπέζι, η αύξηση του ΦΠΑ σε νησιά, σε επιβεβαίωση πληροφοριών του Capital.gr.

Ποιες αποκρατικοποιήσεις "ξεπαγώνουν"

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν σε σύσκεψη στο Μαξίμου.

Ο συμβιβασμός του Τσίπρα εν μέσω πιέσεων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Τίποτα δεν σκιαγραφεί καλύτερα τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης από την υπόθεση του ΟΛΠ, λέει το Reuters.

Η "φτώχεια" φέρνει... γκρίνια

Η απόφαση της κυβέρνησης να εξασφαλίσει την αποπληρωμή της επόμενης δόσης του ΔΝΤ και η διαδικασία των διαπραγματεύσεων έχουν συσσωρεύσει αντιθέσεις.
WALL STREET

Θετικό κλίμα στη Wall Street εν αναμονή των αποτελεσμάτων

Θετικό κλίμα στη Wall Street εν αναμονή των αποτελεσμάτων Σε ανοδικό έδαφος συνεχίζουν οι δείκτες της Wall με τους επενδυτές να αξιολογούν τον αντίκτυπο των αδύναμων στοιχείων από την αγορά εργασίας στα σχέδια της Fed για την αύξηση των επιτοκίων καθώς σταδιακά το ενδιαφέρον στρέφεται στην επικείμενη περίοδο των εταιρικών αποτελεσμάτων. Άλμα 6,1% για το αργό.
OIKONOMIA

Spiegel: Ας προετοιμαστούμε για ένα Grexit

Spiegel: Ας προετοιμαστούμε για ένα GrexitH Ελλάδα βρίσκεται προ της χρεοκοπίας και θα χρειαστεί ένα νέο νόμισμα, σύμφωνα με άρθρο του διάσημου οικονομικού αναλυτή, Wolfgang Münchau το οποίο δημοσιεύει το γερμανικό περιοδικό Spiegel. O Münchau τονίζει πως η πολιτική θα πρέπει να κάνει τώρα συμφωνίες. Αν ήταν απαραίτητο, ίσως οι Έλληνες θα έπρεπε να φύγουν, λέει η Welt.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου