Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013



Οι αγρότες τις Πελοποννήσου στο παναγροτικό πανελλαδικό συλλαλητήριο της Αθήνας (βίντεο)

  Μαχητικό και ιδιαίτερα μαζικό ήταν το παναγροτικό πανελλαδικό συλλαλητήριο της Αθήνας. Δυναμική ήταν και η παρουσία των αγροτών της Πελοποννήσου. Όλοι δηλώνουν ότι οι αγώνες συνεχίζονται.

Παρουσίαση προγράμματος «Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας»

 Η «Κοινοπραξία για την Ανάπτυξη της Υπαίθρου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» που αποτελεί το Μηχανισμό Υποστήριξης των ιδιωτικών επενδύσεων του Άξονα 3 «Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ 2007-2013), σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην Τρίπολη την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης.

Συλλαλητήριο ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ , ΠΑΣΕΒΕ για την ημέρα της γυναίκας στο Ναύπλιο

Συλλαλητήριο διοργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και η ΠΑΣΕΒΕ στην πλατεία Καποδίστρια την Παρασκευή 8 ΜΑΡΤΗ στις 6,30 το απόγευμα. Η ιστορία της ηρωικής κινητοποίησης των υφαντριών της Νέας Υόρκης, και της καθιέρωσης της 8ης Μόρτη ως μέρας της εργαζόμενης γυναίκας, αποτελεί σύμβολο αγώνα που φωτίζει και τη σημερινή πάλη των γυναικών για ιστοτιμία και χειραφέτηση . 

Ορίστηκε τετραμελής επιτροπή για την εμποροπανήγυρη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ναύπλιο

 Στις 24 και 25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί και φέτος η εμποροπανήγυρης του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και η διοργάνωση της θα γίνει από την δημοτική ενότητα Ναυπλίου σύμφωνα με την πρόσφατη ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. του Δήμου Ναυπλιέων.

Παρέμβαση Ανδριανού στους υπουργούς Στυλιανίδη και Σταϊκούρα για την συνέχιση της μεταφοράς μαθητών από το ΚΤΕΛ

 Μετά την απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΚΤΕΛ Α.Ε. για αναστολή από σήμερα Τετάρτη 6/3 της μεταφοράς των μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αργολίδας λόγω ανεξόφλητων οφειλών της Πολιτείας προς τους λεωφορειούχους, ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός επικοινώνησε χθες το βράδυ με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ε. Στυλιανίδη και τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρα.

Βιβλιοπαρουσίαση: "Δέκα και ένα παραμύθια σοφίας για καιρούς κρίσης και άλλων δεινών"

 Tο Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΓΡΑΦΙΑ και οι Εκδόσεις Πατάκη προσκαλούν γονείς, εκπαιδευτικούς και όλους όσοι αγαπούν τα παραμύθια στην παρουσίαση του βιβλίου της Λίλης Λαμπρέλλη "Δέκα και ένα παραμύθια σοφίας για καιρούς κρίσης και άλλων δεινών".

Το Δημοτικό σχολείο Σκαφιδακίου επισκέφθηκε την Παιδική & Νεανική Βιβλιοθήκη

 Το Βιωματικό πρόγραμμα «Θεατρικής Αγωγής και Θεατρικού Παιχνιδιού» στο πλαίσιο των δράσεων «Χειμώνας 2012 – 2013» που υλοποιεί η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη, παρακολούθησε σήμερα το 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Σκαφιδακίου.

Γ. Αναγνώστου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

  Η 6η Μαρτίου έχει ορισθεί ως Ημέρα κατά της Σχολικής βίας και του εκφοβισμού. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια στη χώρας μας το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού έχει πάρει μορφή επιδημίας, καθώς αυξάνονται εντυπωσιακά τα κρούσματα βίας, απειλών, εκβιασμών και παρενοχλήσεων μεταξύ μαθητών.

Μαθήματα σκέψης και διδασκαλίας στο Κρανίδι

Το Σάββατο στις 2 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική συνάντηση και διδασκαλία από τον λογοτέχνη και Πανεπιστημιακό Καθηγητή κ. Γ.Γιατρομανωλάκη στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου με θέμα «Πλάτων και Αριστοτέλης, προικισμένοι φιλόσοφοι ή ποιητές;» από τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης της κ. Μ.Σκλαβούνου και του κ. Α.Κρητικού.

Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας: “...Αργία μήτηρ πάσης κακίας...”

 Τις συνέπειες της "διεύρυνσης" εφαρμογής του μέτρου της αργίας που επιβάλλει το "Μνημόνιο ΙΙΙ", αντιμετωπίζουν τέσσερις συνάδελφοί μας εργαζόμενοι στο Δήμο Ναυπλιέων και ένας εργαζόμενος στο Δήμο Άργους-Μυκηνών.

Ημερίδα από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας

 Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας σας προσκαλεί την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:30μ.μ στην αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου στην ημερίδα που θα πραγματοποιήσει με τα παρακάτω θέματα :

Με την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος το Δημοτικό συμβούλιο χαράζει την επόμενη μέρα του Δήμου Ναυπλιέων

Την Τρίτη το βράδυ 05-03-2013 εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου.Πάνω σε αυτό το θέμα ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος , δήλωσε ότι : «Το Τεχνικό Πρόγραμμα είναι το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που καταβάλλαμε, με γνώμονα μια πορεία ανάπτυξης του δήμου Ναυπλιέων τα επόμενα χρόνια, στηριζόμενο σε ένα πρόγραμμα που συντάχθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου μας.


http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου