Τρίτη 12 Μαρτίου 2013


Παρέμβαση της Δημοκρατικής Αριστεράς Αργολίδας για τους Νηπιαγωγούς του νομού


 Δελτίο τύπου

 Μετά από παρέμβαση της Δημοκρατικής Αριστεράς Αργολίδας και ερώτηση που υπέβαλαν προς τον κ. Υπουργό Παιδείας οι βουλευτίνες μας Μαρία Γιαννακάκη και Μαρία Ρεπούση, μία αδικία που επί χρόνια αφορούσε τους Νηπιαγωγούς του νομού μας έλαβε τέλος. Ήδη το θέμα που θέσαμε με την ερώτησή μας λύθηκε και πλέον το πρόγραμμα για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, στον τομέα των Νέων Τεχνολογιών με την χρήση των κατάλληλων εκπαιδευτικών λογισμικών άνοιξε και για τους νηπιαγωγούς.

Η ερώτηση είχε ως εξής:

Τέτοια φάση σε αγώνα δεν έχετε ξαναδεί (βίντεο)

  Απίστευτη φάση σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στη Μυτιλήνη, μεταξύ του Παπανικολή και Αιγέα Πλωμαρίου Λέσβου όταν ένα σουτ χτύπησε τέσσερις φορές στα δοκάρια.

Δείτε ...

Ανάγκη για άμεση λύση στη Διαχείριση των Απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα, με πρωτοβουλία του Υπουργού Αναπληρωτή ΠΕΚΑ Σταύρου Καλαφάτη, ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ για τη βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Εφ’ όλης της ύλης μίλησε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου του Άργους και την αδελφοποίηση με τη Βεργίνα (βίντεο)


 Δελτίο τύπου

 Ενημερωτική συνέντευξη στο τοπικό κανάλι DRTV παραχώρησε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος επ’ αφορμή της πρόσφατης αδελφοποίησης με τον Δήμο Βέροιας (Βεργίνα) αλλά και την παραλαβή του 1ου τμήματος της μελέτης ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης. 

Νέα αναφορά Ανδριανού για το νοσοκομείο Ναυπλίου

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή νέα Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Λυκουρέντζο με θέμα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου και τα Κέντρα Υγεία του Νομού Αργολίδας, όπως αυτά περιγράφονται στην επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας – Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου της 7/3/2013.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

Πάρτι Μασκέ ενηλίκων στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη

 Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 και ώρα 8.00 το βράδυ, η ψυχολόγος Ελισάβετ Γεωργίου και η ομάδα «Δράσε Θετικά» θα διασκεδάσουν αποκριάτικα στη Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη της Κ.Ε.Δ.Α-Μ, σε μια από τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις της.

Το Ναύπλιο με τον φορέα ''all - about - nafplio -XENIOS DIAS'' στην διεθνη εκθεση «ΙΤΒ BERLIN»

 Η ΙΤΒ Berlin 2013, η 47η Διεθνής Τουριστική Έκθεση (www.itb-berlin.de) διεξήχθη στο Βερολίνο από στις 6 έως 10 Μαρτίου 2013. Τους ξενοδόχους του Ναυπλίου και τον νέο φορέα τους ''all - about - nafplio -XENIOS DIAS'' εκπροσώπησε ο Γιάννης Σοροβίγκας.

Δήμος Άργους Μυκηνών: Για τη δουλειά του «Εφιάλτη» δεν χρειάζονται πολλοί…



Δελτίο τύπου

 Ευχαριστούμε τον αρθρογράφο, τηλεκριτικό Κανέλλη που ασχολήθηκε, έστω και ειρωνικά, με το μείζον για εμάς θέμα της αδελφοποίησης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με τον Δήμο Βέροιας (που περιλαμβάνει τον πρώην Δήμο Βεργίνας). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου