Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013



Γυναίκα κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της στην Κόρινθο

Φρικτό θάνατο βρήκε μια γυναίκα από φωτιά μέσα στο σπίτι της στην Κόρινθο. Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν τα ξημερώματα να σβήσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε σε σπίτι στην Καλλιθέα Κορίνθου αντίκρισαν την γυναίκα νεκρή.

Απάντηση στον Γ. Ανδριανό για την πορεία κατασκευής του οδικού τμήματος Δερβενάκια-Μυκήνες

 Στην 7236/14-2-2013 Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Ανδριανός με θέμα την πορεία κατασκευής του οδικού τμήματος Δερβενάκια-Μυκήνες, απάντησε γραπτώς ο αρμόδιος αν. Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Ελ. Καλογιάννης.

Ο αν. Υπουργός στην απάντησή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι:

«Λόγια του αέρα!» - η ραδιοφωνική εκπομπή του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου, την Πέμπτη 14 Μαρτίου

 Οι μικροί «ραδιοφωνατζήδες» του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου…ξαναχτυπούν! Αυτή τη φορά, εκπέμπει η φοβερή και τρομερή Β΄ τάξη!

Γ. Αναγνωστου:"Η αστική ανάπλαση στο Άργος και οι θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης"

 Τα έργα για την αστική ανάπλαση στο Άργος τα οποία χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για μια συνολική επέμβαση, τέτοιου μεγέθους, στο κεντρικό πολεοδομικό συγκρότημα του Άργους, ώστε η πόλη να γίνει περισσότερο φιλική για τους πολίτες της και επιτέλους ουσιαστικά επισκέψιμη για αυτούς που θέλουν να δουν τα ιστορικά μνημεία της, αρχαία και νεώτερα αλλά και τη σύγχρονη εικόνα της.
http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου