Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013


Απρόσμενη τραγωδία στο βουλευτικό Ναυπλίου - Αιφνίδιος θάνατος του προέδρου ηλεκτρολόγων Αργολίδας

  Κατά την διάρκεια της ημερίδας που διοργάνωσε σήμερα η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αργολίδας στο βουλευτικό Ναυπλίου, ένα αναπάντεχο τραγικό περιστατικό ήρθε να αναστατώσει και να γεμίσει θλίψη τους παριστάμενους και συνάδελφους, του προέδρου των ηλεκτρολόγων Αργολίδας Θεόδωρου Κρεμύδα.

Γ. Μανιάτης : “Σε στενή συνεργασία με την τοπική κοινωνία η αξιοποίηση του ακινήτου της ΔΕΠΟΣ"

 Απάντηση έλαβε ο Γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης από τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ι. Στουρνάρα, σε συνέχεια σχετικής ερώτησης που είχε καταθέσει με θέμα: «Αξιοποίηση της Δημόσιας έκτασης του οικοπέδου ΔΕ.ΠΟ.Σ. στο Πόρτο Χέλι».

 

Άμισθος ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Ναυπλιέων ο Γιάννης Σοροβίγκας

 Άμισθο ειδικό σύμβουλο για θέματα τουρισμού διόρισε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων σύμφωνα με την απόφαση 60 που υπέγραψε στις 11/03/2013.

Αλευρομουτζουρώματα στο Λυγουριάτικο καρναβάλι της Καθαρής Δευτέρας

  Για άλλη μια χρονιά το Λυγουριό ζει σε καρναβαλικούς ρυθμούς. Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη παρέλαση της Καθαροδευτέρας 18 Μαρτίου στις 11 το πρωί, όπου και κορυφώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις. Θα παρελάσουν άρματα που σατιρίζουν την καθημερινότητα, την πολιτική εξουσία και τους πολιτικούς, τα τοπικά δρώμενα δίνοντας μια άλλη διάσταση σε επίκαιρα θέματα, συνοδευόμενα φυσικά με τα κλασσικά αλευρομουτζουρώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου