Κυριακή 10 Μαρτίου 2013


Πραγματοποιήθηκε η 6η Αργολική πλοήγηση

  Με 42 Ιστορικά οχήματα και την εκκίνηση να δίνει ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος, ξεκίνησε την Κυριακή 10 Μαρτίου η 6η Αργολική Πλοήγηση σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Άργους Μυκηνών, την  ΚΕΔΑΜ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλανδρενίου. 

 

Αναφορά Ανδριανού για τα σημαντικά προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Ναυπλίου

  Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Λυκουρέντζο με θέμα το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου της 4/3/2013, όπου αναφέρονται, μεταξύ άλλων, σημαντικά προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής: 

Τη παγκοσμια μερα των γυναικων τιμησαν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και η ΠΑΣΕΒΕ στο Ναυπλιο (βίντεο)

 Την παγκόσμια Ημέρα των λαικών γυναικών τίμησαν -με σχετική συγκέντρωση στη κεντρική πλατεία του Ναυπλίου -το ΠΑΜΕ,η ΠΑΣΥ,και η ΠΑΣΕΒΕ Αργολίδας.

Η Άλλη Πρόταση για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ναυπλιέων

 Η τοποθέτηση του Γιάννη Γκιόλα, επικεφαλής της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο που συζήτησε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2013. To Τεχνικό Πρόγραμμα είναι απότοκο , δηλαδή προκύπτει, ως συνέπεια της επιλογής των βασικών προτεραιοτήτων που έχει χαράξει ο Δήμος ως προς την ανάπτυξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου