Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Γιάννης Μανιάτης: Υπογράφηκε το Προεδρικό Διάταγμα για την Αναθεώρηση του Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου του Άργους






















Ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Το Προεδρικό Διάταγμα για την “Αναθεώρηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Άργους του Δήμου Άργους – Μυκηνών (ν. Αργολίδας) σε τμήματα των πολεοδομικών ενοτήτων 1, 3, 4 και 5, καθορισμός όρων και περιορισμών δόμησης και επικύρωση καθορισμού οριογραμμών τμημάτων ρεμάτων” υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό ΠΕΚΑ, Νίκο Ταγαρά, και προωθήθηκε για συνυπογραφή από τον Υπουργό Πολιτισμού.

 

Σε χωριά του Δήμου Επιδαύρου σήμερα ο Τ. Χειβιδόπουλος

 Σήμερα  Παρασκευή 9/5 ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Αργολίδας με το συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη θα περιοδεύσουν σε χωριά του Δήμου Επιδαύρου.

Γ. Δέδες: Με νοικοκύρεμα στα οικονομικά θα βρούμε πόρους για τις υποδομές















Στην Αργολίδα και τον δήμο Ερμιονίδας βρέθηκε ο Γιώργος Δέδες.
Το νερό και η οδική σύνδεση με τον υπόλοιπο νομό τέθηκαν από τους πολίτες ως τα κυριότερα προβλήματα

 Τις περιοχές και τα χωριά του δήμου Ερμιονίδας επισκέφτηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας Γιώργος Δέδες. Τον Γιώργο Δέδε συνόδευε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς. 

Κοδέλας: Εξάντλησαν την αυστηρότητά τους σε μια σημαντική πολιτιστική πρωτοβουλία του 1ου ΕΠΑΛ Άργους




















  Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι η εκδήλωση του 1ου ΕΠΑΛ Άργους που ήταν αφιερωμένη στο Θάνο Μικρούτσικο, και θα διεξαγόταν με την παρουσία του, δεν πραγματοποιήθηκε καθώς η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δε “συνηγόρησε” στη διενέργειά της με τη “συμμετοχή τρίτων” επικαλούμενη διαδικαστικά θέματα!

Εορτασμός της επετείου λήξης του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου στο Ναύπλιο





















 H 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου, καθιερώθηκε ως ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού στο Ναύπλιο.

Εορτή του Αγ. Χριστοφόρου στο Ναύπλιο με αγιασμό οχημάτων





















  Ο ιερέας του ναού Αγίου Χριστοφόρου, π. Πολύβιος, αγιάζει τα αμάξια και οδηγούς με τον Αγιασμό, την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, εορτή του Αγίου Μάρτυρος Χριστοφόρου προστάτη των οδηγών.

Υγειονομική Βόμβα στη Δήμαινα του Δήμου Επιδαύρου

 Εδώ και περίπου δύο δεκαετίες ξεκίνησε ένα αποχετευτικό έργο στο χωριό Δήμαινα του Δήμου Επιδαύρου, το οποίο διαπερνά το κέντρο του οικισμού. Το έργο έχει στην κυριολεξία βαλτώσει αφού δεν έχει ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα τα λύματα να συγκεντρώνονται σε ένα ''τυφλό'' σημείο ειδικά την περίοδο των βροχοπτώσεων.

Στη παρουσίαση του έργου της Ελληνίδας μοριακής γενετίστριας δρ. Βασιλικής Καλοδήμου ο Μιχάλης Χασάπης

 Το βιβλίο της διακεκριμένης Ελληνίδας μοριακής γενετίστριας δρ. Βασιλικής Καλοδήμου «Βασικές Αρχές Κυτταρομετρίας Ροής» θα παρουσιαστεί την Παρασκευή, 9 Μαΐου, στις 20:00, στο ξενοδοχείο «Μετροπόλιταν», στο Π. Φάληρο. Κατά την παρουσίαση της δρ. Καλοδήμου και του βιβλίου της, χαιρετισμό θα απευθύνει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ και δημοσιογράφος Σοφία Βούλτεψη θα μιλήσει με θέμα «Γυναίκες και Επιστήμη». Για τη Βασιλική Καλοδήμου και το έργο της θα μιλήσουν επίσης οι βουλευτές Κ. Μαρκόπουλος και Β. Κικίλιας, καθώς και ο τέως δήμαρχος Λέρνας- Αργολίδος και υποψήφιος Μ. Χασάπης.

Ολόκληρο το πρόγραμμα περιοδειών του Δημήτρη Καμπόσου

 Συνεχίζει τις περιοδείες ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου