Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Γράφτηκε από λάθος η τιμή πώλησης της παραλίας του Κονδυλίου;

kondyli
Από χθες το βράδυ, μεγάλα ειδησεογραφικά πόρταλ της Αθήνας (που να τονίσουμε, δεν φημίζονται για την αριστεροφροσύνη τους ή έστω για την αντιπολιτευτική τους δεινότητα) γράφουν την είδηση
ότι η παραλία στο Κονδύλι πρόκειται να πουληθεί σε ιδιώτες επενδυτές μόλις 32.000 ευρώ. Μάλιστα, για να κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή και «διαβαστερή» την ανάρτηση, πληροφορούν ότι είναι η παραλία που κάνει τα μακροβούτια του ο Πρωθυπουργός όταν επισκέπτεται το Ναύπλιο!
Όπως αναφέραμε, αυτό δεν ισχύει... 32.000 είναι τα τετραγωνικά μέτρα της έκτασης της παραλίας που πρόκειται να πωληθεί. Αν ίσχυε αυτό το ποσό πώλησης, τότε η παραλία θα (ξε)πουλιόταν με 1 ευρώ το τετραγωνικό.
Ήταν τόσο απρόσεκτος ο συντάκτης του κειμένου; Mια παραλία μπορεί να πωληθεί όσο ένα φτηνιάρικο μοντέλο της Mercedes ή μισή γκαρσονιέρα σε υποβαθμισμένη περιοχή;
Γιατί το μυαλό ενός καχύποπτου μπορεί να σκεφτεί άλλα... Ότι δηλαδή επιχειρούν να αποκοιμίσουν την κοινωνία (που ούτως ή άλλως κοιμάται τον ύπνο του δικαίου). Να θεωρήσουμε πως θα είναι μεγάλη επιτυχία του ΤΑΙΠΕΔ όταν τελικά θα καταφέρει να πουλήσει τη συγκεκριμένη παραλία σε δεκαπλάσια ή δεκαπενταπλάσια τιμή (πάλι για ψίχουλα δηλαδή).
«Εκεί που θα τη δίναμε για 32 ψωροχιλιάρικα, καταφέραμε να τη δώσουμε για 320. Να 'ναι καλά η Κυβέρνησή μας» θα πουν κάποιοι πίνοντας νερό στο όνομα του «σωτήρα» επενδυτή και του ΤΑΙΠΕΔ που με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας υποτίθεται ότι θα σώσει τη χώρα.
Γ. Νικολόπουλοςhttp://argolika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου