Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Περιοδεία Τατούλη στο Ναύπλιο - Το απόγευμα στην Δαλαμανάρα η κεντρική ομιλία του





















 Λίγες ώρες πριν την κεντρική ομιλία του στην αίθουσα PANTAZIS στη Δαλαμανάρα Άργους, ο Πέτρος Τατούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Α.Χειβιδόπουλος μαζί με τους υποψήφιους του περιφερειακού ψηφοδελτίου πραγματοποίησαν περιοδεία στο Ναύπλιο.

Συνάντηση της Εύας Καϊλή με Χριστίδη και Κωστούρο στο Ναύπλιο



















Η κ.Εύα Καϊλή υποψήφια ευρωβουλευτής με την "ΕΛΙΑ-Δημοκρατική Παράταξη"
μετά την επισκεψή της στην Κόρινθο, επισκέφθηκε το Ναύπλιο, όπου είχε συνάντηση με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με την "ΕΛΙΑ-Δημοκρατική Παράταξη"και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με το συνδυασμό "Ναυπλιο Επόμενη Μέρα"  Παύλο Χριστίδη, καθώς επίσης και με τον επικεφαλής του συνδυασμού υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.

Επιλέγει (Συνοικισμό) για την κεντρική του ομιλία ο Γραμματικόπουλος



















Την πλατεία του Αγ.Κωνσταντίνου στο Ναύπλιο (Συνοικισμός) επέλεξε ο Χρήστος Γραμματικόπουλος για την τελευταία προεκλογική του ομιλία την ερχόμενη Παρασκευή στις 8.00 μμ.

Ομιλία του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημοσθένη Δαββέτα στο Ναύπλιο




















 Την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014, στις 20:30, στο Βουλευτικό Ναυπλίου, θα μιλήσει, ο Καθηγητής Φιλοσοφίας της Τέχνης, Σύμβουλος του Πρωθυπουργού και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Δημοσθένης Δαββέτας, με θέμα: «Ο πολιτισμός στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής πολιτικής - Η πολιτιστική ανάδειξη και αναβάθμιση της Αργολίδας».

Περιοδεία Βουδούρη στο Ναύπλιο λίγο πριν την κεντρική του ομιλία στο Βουλευτικό





















 Σήμερα Δευτέρα 12 Μαΐου 2014  λίγες ώρες πριν την κεντρική ομιλία του στο Ναύπλιο, ο Οδ. Βουδούρης, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Γ. Γαβρήλος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, υποψήφιοι του περιφερειακού ψηφοδελτίου και κλιμάκιο της παράταξης συνεχίζουν την περιοδεία τους, με σκοπό την συνάντηση με τον κόσμο της περιοχής και τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς.

Περιοδεία Κωστούρου στο Ναύπλιο - Ολόκληρο το πρόγραμμα της εβδομάδας





















  Στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, μαζί με στελέχη του συνδυασμού "Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" περιόδευσε σήμερα Δευτέρα το πρωί στην πόλη του Ναυπλίου ενημερώνοντας τους πολίτες και μοιράζοντας προεκλογικό υλικό και το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Οδυνηρή ήττα του Μεσσηνιακού από τον Παναργειακό με 2-0 (βίντεο)





















 Οδυνηρή ήττα γνώρισε ο Μεσσηνιακός σήμερα το απόγευμα στην έδρα του αφού στο ματς ζωής ή θανάτου δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και έτσι ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναργειακό.

 Ερώτηση Κοδέλα για την χαλαζόπτωση σε Αργολίδα και Κορινθία


















 Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε ο βουλευτής Αργολιδας Δημήτρης Κοδέλας σχετικά με τις ζημιές που προκάλεσε η πρόσφατη χαλαζόπτωση σε καλλιέργειες των νομών Αργολίδας και Κορινθίας. Στην ερώτηση γίνεται αναφορά και στα προβλήματα του προγράμματος αντιχαλαζικής προστασίας για τα αμπελοειδή όπως αυτά είχαν αναφερθεί από παραγωγούς της Κορινθίας σε περιοδεία που είχε πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του βουλευτή και του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας με το συνδυασμό “Πελοπόννησος Πρώτα” Φάνη Κουρεμπέ.

Ακολουθεί ολόκληρη η ερώτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου