Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Νεότερα για την πρόοδο της υγείας της 18χρονης Ασπασίας




















 Σήμερα  Σάββατο η υφυπουργός Υγείας κυρία Ζέττα Μακρή επισκέφθηκε, την 18χρονη Ασπασία την οποία είχε τραυματίσει σοβαρά με δύο σφαίρες στο κεφάλι ο πατέρας της, στην πλατεία του Άργους, τον Αύγουστο του 2013 και τη μικρή Μυρτώ που έπεσε θύμα βιασμού και άγριας επίθεσης από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακά στην Πάρο, που νοσηλεύονται και οι δύο σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα και συνομίλησε με τις μητέρες τους. «Τις περιπτώσεις αυτές δεν τις ξεχνούμε, ενώ αυτά τα θέματα δεν πρέπει να μας απασχολούν μόνο όταν είναι στην επικαιρότητα» τόνισε η ίδια.

Μίλησε για όλα ο Μιχάλης Χασάπης (βίντεο)





















 Συνέντευξη στη Κατερίνα Ψυχογυιού και το argonafplia.gr, παραχωρησε ο υποψήφιος σύμβουλος του δήμου Άργους-Μυκηνών με τον συνδυασμό "Οι Πολίτες Μπροστά - Νέο Ξεκίνημα" κ. Μιχάλης Χασάπης.

Κοινωνική Αλληλεγγύη

Του Δημήτρη Αθανασάκου
Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Δ. Αργους-Μυκ/νων
με το συνδυασμό ‘Άλλος Δρόμος’’

 Η συνδυασμένη ευρωπαϊκή και εθνική επίθεση εναντίον της εργασίας, της δημόσιας ιδιοκτησίας και των κοινωνικών αγαθών βρήκε αφοπλισμένο το λαϊκό κόσμο από τις ιδέες της συνύπαρξης, της συμπάθειας της συλλογικότητας, του ενεργού ενδιαφέροντος για τον άλλο της αλληλεγγύης, θρυμματίζοντας τον κοινωνικό ιστό. 

Η γενικευμένη φτωχοποίηση της κοινωνίας εξακολουθεί να τέμνεται από ανισότητες, που στην πιο ακραία εκδοχή τους βρίσκεται η πείνα ή έλλειψη της στέγης, η στέρηση στοιχειωδών κοινωνικών υπηρεσιών, όπως η περίθαλψη και το σχολείο.

Όσοι κλείνουν τα μάτια στην ανθρωπιστική κρίση και στις ευθύνες πως φθάσαμε ως εδώ εξακολουθούν να βαδίζουν σε λάθος δρόμο. 

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε Αργολίδα και Κορινθία με 24 συλλήψεις

 Πραγματοποιήθηκε χθες 9.5.2014, ευρεία αστυνομική επιχείρηση, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας και της Κορινθίας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τριακόσια ογδόντα τρία (383) άτομα, εκ των οποίων διακόσια σαράντα έξι (246) ήταν ημεδαποί και εκατόν τριάντα επτά (137) αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια τριάντα (230) οχήματα. 

Περιοδεία Γραμματικόπουλου με τους νέους υποψηφίους του συνδυασμού "Ναύπλιο Νέα Ελπίδα"





















Με την νεολαία του συνδυασμού "Ναύπλιο Νέα Ελπίδα" περιόδευσε σήμερα στην πόλη του Ναυπλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Χρ.Γραμματικόπουλος.

Να ξανασκεφτούμε την πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση

Αναγκαίος ένας λεπτομερής απολογισμός και μια ουσιαστική συζήτηση.

Του Κώστα Γκότση
δικηγόρου – διδάκτωρ ιστορίας
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Άλλη Πρόταση»

1. Οι μεταρρυθμίσεις στην Αυτοδιοίκηση και η απουσία απολογισμού: Από το 1981 μέχρι σήμερα το ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε διάφορες μεταρρυθμίσεις στην πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση, οι οποίες μερικά χρόνια αργότερα είτε ακυρώνονται, είτε τροποποιούνται, συνήθως από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου