Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ένα μικρό κοριτσάκι ρίχνει το ψηφοδέλτιο στην κάλπη , Κυριακή 18 Μαΐου 2014. Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 7 το πρωί, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, η εκλογική διαδικασία για τον πρώτο γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών στην Αργολίδα, Κυριακή 18 Μαΐου 2014.0ι πολίτες του νομού καλούνται να αναδείξουν περιφερειάρχη και δημάρχους, αλλά και αντιπεριφερειάρχη, περιφερειακούς συμβούλους, δημοτικούς συμβούλους, συμβούλους δημοτικής κοινότητας, συμβούλους τοπικής κοινότητας και εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας.


ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Μπορεί το Πάσχα να πέρασε αλλά ο εικονιζόμενος κύριος στην φωτογραφία ψήνει την Κυριακή 18 Μαΐου το αρνί στην σούβλα στην περιοχή της Δαλαμανάρας Άργους , ανήμερα των εκλογών.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 7 το πρωί, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, η εκλογική διαδικασία για τον πρώτο γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών στην Αργολίδα, Κυριακή 18 Μαΐου 2014.0ι πολίτες του νομού καλούνται να αναδείξουν περιφερειάρχη και δημάρχους, αλλά και αντιπεριφερειάρχη, περιφερειακούς συμβούλους, δημοτικούς συμβούλους, συμβούλους δημοτικής κοινότητας, συμβούλους τοπικής κοινότητας και εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας.

ΨΗΦΙΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΆΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ Δ ΚΑΜΠΟΣΟΣ



Στο εκλογικό κέντρο του 4ου Δημοτικού σχολείου Άργους άσκησε στις 11:30 το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.
 Ο κ.Καμπόσος προσήλθε μόνος του στο εκλογικό κέντρο, χαιρέτησε όλους του εκπροσώπους των συνδυασμών, ενώ ζήτησε να ενημερωθεί από τον δικαστικό αντιπρόσωπο για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας.


ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ, ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΝΑΤΣΗΣ

Στο εκλογικό κέντρο του 3ου Δημοτικού στο Ναύπλιο ψηφίσαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ναυπλιέων, Μαργαρίτα Καραμολέγκου και Παντελής Κοκκινόπουλος, ενώ το ίδιο εκλογικό κέντρο επισκέφθηκε και ο υποψηφιος Δημαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Πινάτσης.
Και οι τρεις υποψήφιοι επισκέφθηκαν όλα τα τμήματα του εκλογικού κέντρου και ενημερωθηκαν για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας.

ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟ ΆΡΓΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.ΠΟΥΛΑΣ

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στο Μπουσουλοπούλειο σχολείο του Άργους ο υποψηφιος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Ανδρέας Πουλάς.
Ο κ. Πουλάς εξερχόμενος δήλωσε αισιόδοξος για το αποτελεσμα και δήλωσε πως δεν εχουν παρατηρηθεί προβλήματα μέχρι στιγμής στην εκλογική διαδικασία και πως τα μηνύματα που παίρνει από όλη την Αργολίδα ειναι ενθαρρυντικά.

ΨΗΦΙΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ Α.ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ


Στο δημοτικό σχολείο Δαλαμανάρας ψήφισε το πρωί στις 10:30 ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Α.Χειβιδόπουλος.

Ο κ. Χειβιδόπουλος δήλωσε πως η εκλογική διαδικασία διεξάγεται σε όλη την περιφερειακή ενοτητα της Αργολίδας με άψογο τρόπο χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. 

ΨΗΦΙΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΧΡ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ


Συνοδευόμενος από την σύζυγο του, προσήλθε στις 10:20 το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Χρ. Γραμματικόπουλος για ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο κ.Γραμματικόπουλος ψήφισε στο εκλογικό κέντρο του 1ου Δημοτικού σχολείου Ναυπλίου απέναντι από το Δημαρχείο. Ο υποψήφιος Δημαρχος έδειξε ενδιαφέρων για την εκλογική διαδικασία και ενημερώθηκε από τον δικαστικό αντιπρόσωπο για την πορεία της.

ΆΣΚΗΣΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Δ. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ



Στις 11:30 άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στο εκλογικό κέντρο του 3ου Δημοτικού σχολείου στην Πρόνοια Ναυπλίου.

Ο κ. Κωστούρος προσήλθε μόνος του στο εκλογικό κέντρο, ενώ τον περίμεναν αρκετοί υποψήφιοι του συνδυασμού του. Ο κ. Κωστούρος είχε και μια αναπάντεχη συνάντηση με τον δάσκαλο του από τα χρόνια του δημοτικού στον οποίο παραχώρησε και την σειρά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου